Szép kártyával bármit megvehetek az élelmiszer boltban?
Most kapok először ilyen kártyát. Tesco láttam feltüntette hogy csak grill csirke vehető belőle. De a real-nal nem láttam semmi leírást.
Szóval ha elfogadó helyként fent van a címük akkor ott bármit vehetek. Vajat stb. Vagy csak ilyen meleg ételt mint a grill csirke a Tescoban?
Azt tudom néhány hetes is elfogadja, de nem ez a kérdés. Hanem hogy zöldség, mosópor ilyenek vehetőke
Nem, nem használhatod a klasszikus bevásárláshoz.
Néhány hentes valóban elfogadja, de pl mosóport nem tudsz majd vele venni.
Nem vehetsz belőle, CSAK MELEGÉTELT - ezért lehet a Tescoban grill csirkét venni belőle.
Ez nem Erzsébet utalvány, hogy mindenféle kaja vehető belőle - de mosóport amúgy sem lehetett abból sem venni.
Nem melegétel a feltétel, hanem készétel ami nem igényel további hőkezelést pl. és nem alapanyag.
Bármilyen előre csomagolt, agy pékáru is lehet. Az már más kérdés, hogy vonalkódos rendszerű termékregiszteres gép van-e a kasszánál ami a nyugtára is megnevezéssel nyomtat vagy csak egy kassza és pos terminál amit a kisboltos ütöget, hogy mire fogadja el Neked a kártyát.
Ahogy az Erzsébetet sem fogja leérvényteleníteni feltétlenül, hanem levásárolja beszerzéskor ha pl nem elfogadóhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!