Milyen online kereskedési cégeket ismertek, amelyeknél megéri elkezdeni 1 millió forinttal?
Figyelt kérdés
Régóta nézelődöm, keresgélek olyan online kereskedési céget, amelynél a költségek függvényében megéri 1 millió forinttal elkezdeni a tőzsdei kereskedést. Találtam párat, melyeknél a vélemények és tapasztalatok is pozitívak voltak, azonban kíváncsi vagyok a ti tapasztalatotokra különféle platformok tekintetében.2019. jan. 12. 10:22
2/5 anonim válasza:
Döntsd el, mit szeretnél. Ha befektetni, arra a legjobb a KBC vagy a Degiro. Ha azt reméled, hogy majd napi szintű adás-vételből, azaz rendszeres kereskedésből te majd gyorsan pénzhez jutsz, felejtsd el. Olyanok ellen játszol, akik évente több százmillió dollárt költenek csak olyan adatokra, ami alapján kereskedési döntéseket hoznak.
3/5 A kérdező kommentje:
2. Nem a gyors pénzkeresés, inkább az alacsony díj mellet történő rendszeres kereskedés lenne a cél. Természetesen nem day trade-re gondolok, de mondjuk hetente kereskedni egy reális cél szerintem.
2019. jan. 12. 12:01
4/5 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem az. A jutalékok miatt (jellemzően 0.3% tranzakciónként) még akkor is csak nullában lennél ha csak egy papírral kereskedsz és heti 0.6%-os hasznot érsz el.
5/5 anonim válasza:
A legalacsonyabb díjai Magyarországon most a KBC-nek vannak, európában pedig a Degironak. Utóbbinál van egy rakat olyan ETF, amit havonta egyszer ingyen tradelhetsz, ha legalább 100.000 forintot mozgatsz. Befektetni teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!