Üdv . Online pókerből ki utaltam 3 év alatt ~ 20 millió ft-ot nem adóztam, adó bevallást sem küldtem be . Milyen szankcióra / büntetésre számíthatok? Hogyan tudnám rendezni az ügyet?
Ha ellenőriznének, és ezt az összeget állapítanak meg akkor kb 13.5m lenne az adótartozás+büntetés összege.
Ennek az összegnek csak egyharmada a büntetés.
Illetve mivel változott a btk a témában,így bíróság egyebek, felfüggesztett valószínűleg.
Jó esetben.(feltéve,hogy a büntetést ki tudod fizetni)
Rendezni : Leginkább kb 8millióról kellene lemondanod, az állam számára ,amit nem fogsz megtenni, mert túl soknak érzed, főleg,hogy eddig sem történt semmi veled, ismerőseiddel .
Illetve van egyéb olcsóbb megoldás, attól függően,hogy hova is utaltad ki, jelenleg hol van ez a pénz, ilyenek alapján egy normális szakértő kb 30-50ezerért átgondolja neked a lehetőségeid
A kényszeres hazudozás nem büntetendő, így csak szánalomra számíthatsz, egyéb szankciókra nem.
Az online póker a világ egyik legnagyobb csalása, fantom játékosokkal akik ebből élnek/gazdagodtak meg, csaló rng-vel, stb... Ha nem a tiéd a terem, onnan bizony semmit nem utaltál ki barátom.
Utolsó válaszoló nagy balek lehet, gondolom bukott nem is kicsit :) Bizonyítottan vannak magyar játékosok, akik ennél jóval többet is nyertek/nyernek, ebből élnek, stb..
Mivel majdnem hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező, én nem akartam feltűnősködni, ezért egy viszonylag olcsó kocsin kívül nincs semmi a nevemen. Igényelj Skrill/Neteller kártyát, azzal lehet kiszedni KP-t is, és nem marad nyoma. Előbb-utóbb elévül a fenti tétel (5+1 év, tárgyév vége), és akkor azt már nem fogják számonkérni. Tehát ne élj nagy lábon, és akkor nem fognak keresni..
Hogy balek vagyok-e: nem hiszem, de erről a családomat és az alkalmazottaimat kéne kérdezni.
Hogy mennyit buktam szerencsejátékon? Egy forintot se, soha - semmilyen formában nem költöttem erre, mert nem hiszek a hirtelen ölbe hulló vagyonban. Én a tehetségben, szorgalomban és sok munkában hiszek.
A Full Tilt póker bezárásakor olvastam utána ennek az óriási átverésnek, mert mindig érdekelt az emberi butaság és naivitás.
Ám ha szeretnéd, a kedvedért játszhatunk pár játékot fejben 21-ezésben. De én osztok!
További szép álmokat Uraim!
Utolsó:
Ennyi ésszel szabadlábon...
Egy dolgot kéne megérteni - de azt nagyon. Pusztán matematika, senkit nem érdekel, hogy te miben hiszel.
A Black Jack / 21 egy szerencsejáték, ahol a ház ellen játszol és egyértelműen matematikai előnyben van a hz, hiszen a játékos kezd. Nyilván mivel a ház a saját TŐKÉJÉT kockáztatja - és általában a kaszinósok nem hülyék a matematikához - így nyilván biztosra megy. Itt sem azt kel nézni, hogy Béla LW-ben részegen 3x megduplázta a spórolt pénzét és hű ha.... Hanem azt, hogy 10,000 leosztásból 5100-at a ház nyert és 4900-at a játékos, vagyis hosszútávon egyértelműen a kaszinó a nyereséges.
Na, ezért baromság a rulett, a 21 és bármi egyéb, a ház ellen játszott SZERENCSEJÁTÉK, ha az ember nem szórakozásból csinálja, hanem pénzt akar vele keresni.
A póker viszont NEM a hagyományos értelembe vett szerencsejáték. Az okra rettentő egyszerű: NEM a ház ellen játszol, hanem másik játékos ellen. A ház elteszi a rake-t akkor is ha A játékos nyer és akkor is ha B játékos nyer, tök mindegy nekik, akárki nyer a ház kaszál!
Innentől kezdve totálisan értelmetlen az okfejtésed, tök felesleges lenne bármilyen fantom játékosokat generálni, hiszen a teremnek krvára mindegy, hogy ki nyer, nekik lesz bevételük.
De amúgy tök jó, hogy "olvastál" róla és ilyen okos lettél tőle. UFÓ-król, lottócsalásról és hasonló elmés dolgokról is szoktál olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!