Posta automatához ilyen nehezen ér oda a felaadott csomaag?
Üdv.
Pénteken kaptam a postától e-mail-t hogy csomagot adtak fel nekem. Mindig házhoszállitást kértem, de mivel a héten nem nagyon vagyok otthon, ezért a legközelebbi automatához kértem. A nyomkövetés státuszba tegnap reggel óta azt írja hogy beérkezés kézbesítő postára, azóta nem történt semmi, nem érkezett az automatába a csomag, és már kedd van. Előre ki van fizetve. Hány munkanapot biztosítanak mire odaér az automatába?
Olvasd el a gyakorit, hány olyan kérdés van, hogy mi van akkor, ha meggondoltam magam, nem veszem át, stb. Aztán számold hozzá azokat a karácsonyi megrendeléseket, amik csúsznak, még nem sikerült kézbesíteni. A csomagokat x napig az automatában kell órizni, amíg nem veszi át a vevő.
A két fenti ok miatt nem egyszer hallom, hogy fullon vannak a csomagautomaták, az új csomagokat alig tudják betenni. Valószínűleg ez az oka: amint felszabadul egy hely, máris viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!