Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MKB-s bankszámla számomra...

MKB-s bankszámla számomra utalt összeget át tudom venni más bankoknál? OTP?

Figyelt kérdés

MKB Banknál van számlaszámom. De nem otthon tartózkodom, hanem vidéken, és a közelben csak OTP Bank van.

Ha utalnak a számlámra, át tudom venni az OTP automatában?

Ha igen, esetleg vonnak le kezelési költséget?

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 28. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha Józsival küldök neked pénzt, az elkérheted Petitől?
2010. jún. 28. 22:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő választ. Komoly dolgokról van szó. Sajnálom, hogy nem születtem talpra esett zsidónak és nem vesztem el a modern civilizáció szennyében. Elég lett volna annyi is, hogy nem! KÖSZÖNÖM!
2010. jún. 28. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy ne tudnád. Csak sokkal több lesz a kp. felvét díja.
2010. jún. 28. 22:29
 4/7 A kérdező kommentje:
és ezt automatából, tudom megtenni vagy esetleg sorszámot kell húznom és egy kedves asszisztens fog nekem segíteni?
2010. jún. 28. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Az automatából is fel tudod venni, ott érdemesebb, főleg olcsóbb. A díja meg tényleg elég sok nekem volt hogy 7-800Ft is leakasztott egy felvételért.
2010. jún. 28. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
értem! Köszönöm szépen! Holnap meg is teszem!
2010. jún. 28. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
csak az automatából tudsz pénzt felvenni más banknál (a napi limited erejéig)...a készpénz felvét díja meg a banki kondíciós listában benne van.... a bankfiókban csak az adott bankhoz tartozó számlákról tudsz pénzt felvenni
2010. jún. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!