Mi lesz most a Fundamentás dolgozókkal?
Megszűnt a bevételük 90%-a.
Mi a fene lesz a rengeteg dolgozóval? Akik ügynökként dolgoztak például? Nagyon optimistának tűnnek, ahogy látom, de...
Az ügynökök nem dolgozók, úgy tudom.
A cég bevételei nem változtak, hisz a bevétel az előtakarékossági befizetés - sőt ez most valószínűleg több is, mint korábban.
Az üzletkötésen kívüli feladatok nem változtak (könyvelés hitelezés, stb.), így azok a munkatársak maradnak, gondolom.
Maga az értékesítői hálózat ami veszélyben van. Ott ugye az 1%-os számlanyitási díjból éltek és ez határozta meg a bevételüket. Most ez már ugye nincs. Lehet ideig óráig ígérgetni fűt - fát a csapatoknak, de lefognak morzsolódni.
Elvileg van új termék - azt nem tudom, mennyire vonzó.
És persze nyilván a másfél napos roham után a potenciális érdeklődők száma alacsony.
Akik üzletkötőként/területi képviselőként dolgoztak, ők nem a alkalmazottai tudtommal a cégnek, hanem megbízási szerződéssel bedolgozó alvállalkozók.
Úgy hallottam tömegesen, komplett értékesítési csoportok hagyják ott a céget, mert a csökkenő bevételeikre a cég nem tudott semmilyen új, ütőképes ajánlatot adni, bár állítólag vadonatúj székházra mégis futotta nekik Budán.
Előző!
Azt ugye tudod, hogy egy ilyen irodaház-bérlést nem 1 hónappal előtte szerződnek le?
Amikor beesett a krach, akkor valószínűleg a költözési terv is kész volt már, le volt szerződve az új hely - szóval sok mozgásterük nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!