Megtehetik, hogy nem adják ki nekem az alkoholt?
Ezért kell máshova menni vásárolni ilyen esetben :)
Szomorú, hogy a Lidl hoz egy ilyen szabályt azért, mert azt feltételezi a dolgozóiról, hogy nem tudják kiszámolni napok alapján, hogy ki töltötte be a 18. életévét...
A vásárlók könyvébe azért nyugodt szívvel beírhattál volna. Egy csomó cég van amelyik leszarja a törvényeket, meg nem is érdekli őket amíg jól meg nem büntetik őket pármillió forintra. Az az ingerküszöb, hogy vezérigazgató úr foglalkozzon ezzel is a krvázás melett.
Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordulhatsz még ha szívatni akarod őket.
Ezzel is a hazát véded ööö elősegíted azt, hogy az utánad jövők ne szembesüljenek ilyen mindenféle jogalapot nélkülöző kényelmi szabályozással.
"csak azoknak adhatja ki az alkoholt, akik 2000.11.30-ig töltötték be a 18-at."
Csak 36 ev folott adnak ki alkoholt? O.o
Ma 7:58
Nem, azok is vehetnek akik idén töltötték be a 18-at, de nem decemberben születtek. Tehát ha mondjuk nov.30-án születtem volna akkor kiadták volna. De így, hogy negyedikén születtem, így nem adták ki. Januárba már vehetek, csak nem értem most miért nem engedik. :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!