Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » WAM Holding Kft. Tapasztalatok?

WAM Holding Kft. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Utána kell nézni a neten, én megtettem, egy kamu cég. Tavaly megszüntették, más néven szerepelt, de szintén csalás áldozataiból jutott pénzhez. Idén újjáalakult, más néven, talán jan. 20. körül jegyezték be. Februárban már hirdetett olyat, hogy "borítékolás otthon stb.", szó szerint nem tudom, de megtaláltam a hirdetésüket. Gondolj bele, hogy érné meg az egy cégnek, hogy az ország egész területére hordjon szét fajáték, vagy bármilyen alapanyagot, hogy te munkához juss? Hát sehogy nem érné meg, meg aztán nincs is ilyen. Vagy gondolod, majd borítékokat fuvaroznak neked? Meg el is viszik? Ennyire naív nem lehetsz. Valós munkánál nem a jelentkező fizet, hanem a cég fizet a megbízónak, hogy keressen neki munkaerőt. Ez így működik, ezért senkinek ne fizess, ha ilyet talál, de sajnos a neten csak ilyen "otthoni munka", meg "keress sok pénzt", meg "dolgozz a neten", meg 1-2 órai munkával" stb., sorolhatnám, el tudod képzelni, hogy "alig" munkával akár 80-100 ezret is megkereshetsz otthon? Hát ha így lenne, nem hirdetnék, ezek mind valótlan munkák, piramisjátékra épülnek, és az a lényege, hogy amikor már téged becsaptak, te is hirdesd ugyanazt és akkor majd nálad is fognak jelentkezni és te ugyanúgy becsaphatsz másokat, és így folytatódik... Ha valóban ennyit lehetne keresni, nem hirdetés útján vadásznák be a palimadarakat, mert nem is tudnál róla, ugyanis képzettség nélkül nincs is ilyen munka, de ha lenne, akkor azt a rokonoknak, barátoknak ajánlanák, nem tök vadidegeneknek, akik (ha valós lenne a munka) akkor nekik még konkurenciának is számítanánk.

A lényeg: ne fizess semmilyen "munkáért", mert az mind "piramisjátékszerű" átverés, akármennyit kérnek érte.

2010. szept. 16. 08:34
 2/6 Lazar Tibor válasza:
100%
Lazar Tibornak hivnak Egy Erdelyi uzletember vagyok,vasaroltam a VIKANOS HUNGARY Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 4225 Debrecen Alkotás utca 71 kozmetikai termekeket,nagyon atvertek tobb mint fele lejart termek volt,ezen a heten megkeresett telefonon a Wam Holding Ceg az elobbi ceg felhatalmazasaval hogy en tartozok nekik 1000 euroval es adjam meg,sokat zavartak telefonon,fenyegettek es hirdetest is tettek fel hogy behajtoceget keresnek ellenem,most perbe fogom oket,szelhamosak.Mikor vasaroltam tettek egy olyan ajanlatot hogy MLM rendszerbe forgalmazak Romaniaban egy erdekes Angliai VIKANOS UK Ltd.cegtol gyogynovenyes tinkturakat,ami regi receptura alapjan meregtelenito,amit a sajat szememmel lattam hogy ezeket a termekeket ok gyartjak itt magyarorszagon egy muhelyben es eladjak mint draga meregtelenito szer,ellenorizek ez a ceg egy nagy kamu szelhamosak
2011. ápr. 8. 17:20
 3/6 Lazar Tibor válasza:
100%
Az elobbi uzenetbol kifelejtettem,hogy akiket meg atvert ez a ceg kerjem irjon a lazartibor_ro@yahoo.com emailcimre,segitsenek az ugyvedeimnek,koszonom
2011. ápr. 8. 17:24
 4/6 anonim válasza:

Ez a WAM holding egy nagy kamu. Én hál' Istennek nem dőltem be nekik, csak a tájékoztatójukat igényeltem. Már az is gyanús volt, hogy pesti címre kellett írni, de a válaszküldeményen már debreceni bélyegző volt. Aztán azt írták, 9900 Ft-ért vegyem meg a "kezdő csomagot" - na itt gyanút fogtam, utánanéztem a társaságnak.

Az áldozatok szerint miután megveszed a kezdő csomagot, és kicsengeted a pénzt, a cég közli, hogy "bocsi, betelt a piac, próbáld magad eladni a cuccost" - az a bibi, hogy a cucc kábé ötszáz forintot ha ér (néhány fadarab meg csiszolópapír)... :S

2011. ápr. 14. 12:44
 5/6 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én is olvastam a szuper infóban ezt a hirdetést.

Még jó hogy nem dőltem be nekik, mert azt írták hogy 120.000-Ft.lehet vele keresni.Még jó hogy, utána olvastam az interneten és megtaláltam a sok választ amit írtatok erről a wham holding kft-ről. Igaz levelet én is küldtem nekik,de választ küldtek vissza. De ezek után már tuti hogy, nem fogok nekik semmit válaszolni.

Előre is köszönöm mindenkinek aki figyelmeztet mindenkit.

2011. okt. 3. 20:06
 6/6 anonim válasza:
100%

Átverés! Ulrich Tamásné, állítólagos tatabányai állásközvetítő - vélhetően ő is a csalók egyike - küldte el nekem 900 Ff befizetése után a cég adatait, hogy kapcsolatba tudjak velük lépni.

Az állásra (fa játékok összeszerelése) jelentkező lapon már apróbetűvel rajta volt, hogy először egy 9900 Ft-os csomagot kell megrendelni, összeszerelni, majd visszaküldeni. Ekkor utánanéztem neten a cégnek és ugye többen írták, hogy ezután jön a 20000-es csomag stb... viszont fizetést soha, senki nem fog kapni!

Én csak ennek a másokat vélhetően szándékosan átverő Ulrich Tamásnénak küldött 900Ft-ot+postaköltséget buktam, viszont sokan 10000-ket. Nem szabad hinni az ilyen csalóknak!

2011. okt. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!