Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Telefonban kérdeztem a hr-st,...

Telefonban kérdeztem a hr-st, hogy mi az interjú címe, azt mondta, hogy emailben kiküldi, megleckéztessem azzal, hogy el se megyek? (mivel nem küldte el)

Figyelt kérdés
És majd amikor kérdezi, hogy miért nem jeleztem, hogy nem megyek, mert ott van ő is meg az osztályvezető is, rávágom, hogy pont azért, mert te se jelezted a címet...
2018. dec. 14. 07:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyenként kb 5x volt már ilyen, hogy ígérték a címet, de az email soha nem jött egyszer utána is kérdeztem, hogy jaaah elfelejtette... Na persze, de ennyien?
2018. dec. 14. 07:25
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
lehet csak le akarnak rázni :D
2018. dec. 14. 07:47
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Miért, amúgy el tudnál menni? Egyébként tudod a címet?

Az is lehet, hogy ez egy teszt. Elég önálló vagy-e hogy, kikeresd a google-n a cég címét.

2018. dec. 14. 08:07
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
#3: Nekem egyszer volt ilyen. Azt a következtetést vontam le belőle, hogy nem is akarnak igazán felvenni, úgyhogy el se mentem. Nem fogok feleslegesen utazgatni kamuinterjúkra.
2018. dec. 14. 09:24
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Tesztnek ez hülyeség lenne. A mi cégünknek megtalálja bárki a címét az interneten, céginfomráicóban stb... Viszont van 3 irodánk. Hiába megy oda a cég székehelyére, ott lesz egy nagy irodaház meg pár száz ember aztán néznek rá hülyén, hogy mit akar itt.
2018. dec. 14. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Nekem egyszer olyan volt hogy megbeszéltük X napra, mondta hogy még benn is egyeztet, aztán küldött meghívót X+1 napra. Hát mondom, oké, biztos így volt jobb, vissza is írtam hogy köszi, akkor X+1. napon találkozunk!

X napon aztán (az eredetileg beszélten) felhívnak felháborodva hogy hol vagyok? Hát mondom nem mára küldtétek, de oda tudok érni 20 perc alatt. Az nem jó. Hát akkor már elszakadt nálam is a cérna hogy ne bolondozzunk már egymással, hát ők rontották el.

Semmi bocsánat nem hangzott el, csak egy lesajnáló email 4 hét múlva hogy mást választottak. Ha teszt volt ott rohadjanak meg ahol vannak, ez a tahóság netovábbja és ilyen cégnek nem is akarok dolgozni (ez egy több ezer fős nagy multi SSC volt).

2018. dec. 14. 09:46
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát persze Balázska, leckéztesd meg. Ördögi terved logikailag hibátlan, biztos, hogy térdre kényszerül az egész cég. A hr-es távozik, a tulajdonos pedig örök depresszióba hull, amiért elvesztett egy ilyen furmányos munkaerőt. Fantasztikus!
2018. dec. 14. 09:59
 8/11 anonim ***** válasza:
40%

Szerinted a hr-st érdekli?

Esetleg a felettesének írj mailt, hogy te mekkorát csalódtál a cégben, hogy mennyire megbízhatatlan,hogy a leendő munkavállalót, ha már be hívták interjúra, nem kapott megfelelő információkat, így nem tud megjelenni a beszélgetésen. És egy ilyen felelőtlen társaságnak nem szívesen dolgoznál, mert valószínűleg más területen se működik megfelelően.

Hidd el, ha működik náluk vállalatirányítási rendszer, akkor a körmükre néznek, mert az ilyen helyeken ezt általában komolyan veszik.

2018. dec. 14. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8 - persze, még fel sem vették, de kezdjen panaszkodni a főnöknek, szidja az alkalmazottakat... Szuper kezdés.

Ne legyünk már ekkora birkák, bárkinek mehetnek ki a fejéből dolgok, ha érdekel az állás, meg kell mégegyszer csörgetni a hr-est, hogy bocsi, még nem kaptad meg a címet, legyen már szíves. Ennyit tesz egy értelmes felnőtt ember.

2018. dec. 14. 11:31
 10/11 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Mindegyik válaszban van egy egy lehetőség a hogyanra és miértre. A leglényegibb a 9-es válasz.

Normálisan felhívhatóak és lehet érdeklődni, hogy pl holnapra lett megbeszélve az interjú és úgy látod mintha nem jött volna meg az email a címmel. Mondhatod esetleg az email címedet is mert lehet tévesen lett feljegyezve. Akinek kacifántosabb az email címe erre kell is ügyeljen, ennek tudatában úgy is közli.

2018. dec. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!