Interjú után mennyit várjak, amíg jelentkeznek?
Ha fognak egyáltalán.
Múlt héten csütörtökön voltam, ennek a hétnek a végéig ígérték, hogy szólnak,gondolom akkor péntekig.
Jövő héten jelentkeznék már máshová is, ha nem szólnak vissza, emiat nem szeretnék másról is lecsúszni, ha ez nem jön össze.
Ti meddig várnátok? Illetve mikortól lehet megérdeklődni kb, hogy most akkor hogy áll a kiválasztás?
Jelentkezz máshova, akár már most is, ne várj a visszajelzésekre. Ahova ma jelentkezel, onnan holnap felhívnak, jövő hétre behívnak interjúra. Lehet, addig az első helyről kapsz választ, és akkor még mindig lemondhatod a következő interjút. Inkább, minthogy szépen vársz, munkád meg nem lesz.
Nekem legutóbb azt mondták, következő hét közepéig értesítenek, és csütörtökön hívtak. De addig is szorgalmasan jelentkezgettem máshova, sőt egészen addig, amßig alá nem írtam a szerződést, el-elmentem egy interjúra, hátha jobbat mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!