Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Interjú után mennyit várjak,...

Interjú után mennyit várjak, amíg jelentkeznek?

Figyelt kérdés

Ha fognak egyáltalán.

Múlt héten csütörtökön voltam, ennek a hétnek a végéig ígérték, hogy szólnak,gondolom akkor péntekig.

Jövő héten jelentkeznék már máshová is, ha nem szólnak vissza, emiat nem szeretnék másról is lecsúszni, ha ez nem jön össze.

Ti meddig várnátok? Illetve mikortól lehet megérdeklődni kb, hogy most akkor hogy áll a kiválasztás?

2018. szept. 5. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Jelentkezz máshova, akár már most is, ne várj a visszajelzésekre. Ahova ma jelentkezel, onnan holnap felhívnak, jövő hétre behívnak interjúra. Lehet, addig az első helyről kapsz választ, és akkor még mindig lemondhatod a következő interjút. Inkább, minthogy szépen vársz, munkád meg nem lesz.

Nekem legutóbb azt mondták, következő hét közepéig értesítenek, és csütörtökön hívtak. De addig is szorgalmasan jelentkezgettem máshova, sőt egészen addig, amßig alá nem írtam a szerződést, el-elmentem egy interjúra, hátha jobbat mondanak.

2018. szept. 5. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:
ha most péntekig ígérték hogy szólnak, jövő hét közepe felé telefonálnék. bár általában egyértelmű, hogy nem engem választottak ha nem hívtak. viszont ha engem választanak, amit még most nem tudhatok, jelentkeznék ettől függetlenül máshová is. ha meg behívnak interjúra miközben már felvettek vhova, vagy elmondanám, hogy köszönöm a lehetőséget, már lett munkám, vagy elmennék az interjúra, meghallgatnám mit mondanak, és ha visszahívnak h engem szeretnének ,és jobban tetszik az a munka, azt választanám. ilyen rövid időn belül, próbaidő alatt bármikor ok nélkül ott lehet hagyni, ill. ugyanúgy a munkáltató is felmondhat próbaidő alatt.
2018. szept. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!