Hol érdemes befektetési ezüstöt vásárolni?
"15 Kilót szerettem volna venni, de nem adok érte kb 30%-al többet mint a világpiaci ár."
Akkor nem lesz ezüstöd.
Szerintem egyébként is csak arannyal érdemes foglalkozni.
Teszteld le zaciban: mondd nekik először, hogy "szeretnék berakni egy ezüst láncot".
...miután kizavartak, menj vissza, és ezúttal mondd nekik, hogy egy arany láncot akarsz berakni.
Aztán hasonlítsd össze a két tapasztalatot :P
"szeretnék berakni egy ezüst láncot".
Hehe jól megnevettettél. Pénzügyi intelligenciád egyenlő a nullával, aztán mondod itt a hülyeségeidet.
Nézzél már utána mi a különbség ha befektetési nemesfémet vásárolsz vagy ha ékszert veszel. Legalább ne írnál, ha nem értesz hozzá.
Azért ne képzeld zseninek magad kispofám, ez csak egy szemléletes példa volt.
Ebben benne van olyasmi, hogy aranyból jóval kevesebb is ugyanannyit ér mint a másikból. Kevesebb helyen lehet tárolni, így a tárolás költsége is alacsonyabb. Illetve az árfolyamváltozás is nagyobb egy egységre vetítve.
De nekem aztán mindegy mit csinálsz. Vegyél e-bayen ezüstöt Honest Joe-tól, aztán sikongass itt kedvedre, hogy azt mondta a szakértő, hogy az ezüsttömböd fele ólomból van, mit csináljál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!