Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vateráról mi a véleményetek?...

A vateráról mi a véleményetek? Afeltöltés módjáról, az esetleges kamu hirdetőkről, az egész rendszer bonyolultságáról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 09:41
1 2
 11/14 anonim válasza:

perzse, az értékeléseket figyelni kell

egyértelmű h többezer forintos mp4lejátszót inkább olyantól veszek akinek már van egy pár pozitív értékelése

a rendszer pedig egyáltalán nem bonyolult, egy-két adásvétel után teljesen bele lehet jönni

2010. júl. 4. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
én nem szeretem
2010. júl. 4. 13:52
 13/14 anonim válasza:

Én sok jó cuccot vettem a vaterán, még nem vertek át egyszer sem, amit rendeltem, küldték. Volt hogy benéztem és olcsó kínai műszaki cikket vettem, vagy pl egyszer egy könyvnél nem tudtam, hogy a "minikönyv" azt jelenti, egy fél borítékban elfér.

Ami gáz, hogy tényleg sokat leszed, és lehet, hogy postával, jutalékkal együtt nem jössz ki túl jól. Ellenben mindig látod, hogy mennyire van pozitívra értékelve az eladó, és akinek van már 100 eladása, nem valószínű, hogy átver.

Az Ebay persze sokkal jobb, de magyarul nem létezik, hiszen itthon nem használják. Attól függően, hogy Angliában, Németországban vagy Ausztriában (stb) szeretnél vásárolni, írd be, ebay.co.uk // ebay.de // ebay.at

2010. júl. 4. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagy értékű cuccoknál kb 5000 fölött, mindig személyes átvételt kell kérni. Előre utalni csak akkor szabad, ha sok a pozitív visszajelzés, és kevés a negatív.

Akik nem válaszolnak a kérdésekre azokkal ne foglalkozz! Ha nem is csalók, de biztos h link emberek!

2010. júl. 4. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!