A vateráról mi a véleményetek? Afeltöltés módjáról, az esetleges kamu hirdetőkről, az egész rendszer bonyolultságáról?
Még sok gyermekbetegséggel küszködő, kiforratlan, jellegzetesen keleti-balkáni kereskesdésforma.
A nagy nemzetközi portál, az E-Bay például bankkártyás azonosítást alkalmaz, s e miatt csalás szóba sem jöhet. A szolgáltatások, a biztonság, a választék pedig teológus és geológus! (ég és föld)
Van magyar nyelvű felülete is!
Régóta használom, az oldallal meg vagyok elégedve. Szerintem nincs túlbonyolítva, könnyen lehet kezelni.
Az eladók elég változóak, de általában normálisak. Kamu hirdetővel még nem találkoztam, általában mindent időben megkaptam. Volt, amit nem, de ott a posta volt a hibás (erre készülj fel, sokszor eltüntetnek dolgokat, vagy pl. nem hagynak értesítőt, ha csomagod jön).
Bocs, de dobna valaki linket az ebay magyar nyelvű felületéhez?
Nem találom...
Köszi.
Én teljesen jónak találom a vaterát,bár én inkább csak eladok.
Az a baj,hogy amikor eladsz valamit,nagyon sok pénzt vesz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!