Deichmannba vettem csizmát,1 hete. Fáj tőle a lábszáram, a sípcsontom körül. Duzzanat is megjelent szerintem. Mit tegyek? Nem veszik vissza mert már hordtam. Csak újat vesznek vissza, de így 10ezer forintot kb. kidobtam a kukába?
Van rá garancia, a blokkot eltettem, de elvileg akkor veszik vissza garanciával, ha valami olyan történik a csizmával ami nem az én hibám (pl. leválik a talpa 2 hét viselés után),
Ilyenért hogy duzzadt lesz tőle a lábszáram, nem veszik vissza...
hordtam már, ha teljesen új lenne akkor visszavennék, csak hát a boltban amikor felpróbáltam 1-2 percet voltam benne, és kb. 1 napos viselés után derült ki hogy fáj tőle a lábam...
Múlt hét kedden vettem.
Múlt hét szerdán és csütörtökön viseltem, majd csütörtökön már fájt tőle a lábam...
Pénteken, szombaton vasárnap sportcipőben voltam, jó idő volt, nem esett az eső.
Hétfőn is, és ma hordtam a csizmát. 2 óra viselés után fáj tőle a lábszáram
az anterior jelzésnél
anterior of shin splits
Nem futottam, nem végeztem megerőltető kondiedzést, csak azt amit már fél éve végzek (heti 2-3 edzés, ellipszis tréneren, nem futás. háromnegyed éve ugyanazt csinálom)
Tuti a csizma okozza a duzzanatot és a lábszárfájdalmat is..
deichmannos
10ezer forintba került..
mit tegyek?
24/l
A helyedben megpróbálnám normálisan elmagyarázni a boltban, hogy sajnos fáj a lábad benne és ez csak hosszabb hordás után derült ki, szeretnéd az árát levásárolni, amennyiben lehetséges ez.
Pozitív kimenetelre ne számíts, de egy próbált megérhet.
Próbáld meg eladni, hiszen újszerű. Túl sokat ne remélj érte!
A következő bármilyen lábbelidet órákig próbálgasd a lakásban, mielőtt utcára mész vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!