Ki fognak rùgni vajon?
Pròbaidős vagyok egy cègnèl, ès màr màsodjàra kèsek el. Tegnap is 1 òràt kèstem ès ma is 1,5 òràval kèsőbb èrtem be...
Mèg nem futottam össze a műszakvezetővel de màr tegnap is hùzta a szàjàt. Vajon kirùgnak emiatt? :S
Ràm jàr a rùd ezen a hèten...
"de nem èr semmit ha fèlàlomban kinyomom...."
Egyszerű, tedd messzebb az ébresztődet, hogy fel kelljen kelni hozzá.
És igen próbaidősként könnyen előfordulhat, hogy holnap már nem kell menned, ugyanis egyik napról a másikra, INDOKLÁS NÉLKÜL felmondhatnak.
"nem szoktam késni" - "Tegnap is 1 òràt kèstem ès ma is 1,5 òràval kèsőbb èrtem be.."
1 hét alatt 2x késni nem jó előjel.
Még ha 10-20 percet késnél, talán elnézik, de 1-másfél órát???
És igen, felnőtt ember vagy - még ha fáradt is vagy, felelősséget kell vállalni a tetteidért. Más is fáradt, mégis beér a munkahelyére: döntsd el, mi kell jobban? Az alvás vagy a munka és a vele járó pénz?
Este meg ne telefonozz - gondolom, amiatt nem tudsz elaludni... vagy ha már nem bírod ki anélkül, akkor legalább hallgass valami lágyabb zenét, ne zúzósat :-)
Messze lakom a munkahelyemtől tehàt ha lekèsem a buszt akkor 1 òra mùlva jön a következő, ezèrt kèstem 1 òràt is.
2 hònapja vagyok màr itt, ès a tegnapi meg a mai volt az első alkalom hogy kèstem, anno az iskolàban is talàn 2x ha elkèstem a 4 èv alatt...
Nem telefonoztam csak forgolòdtam, nem bìrtam aludni...
Egyèbkènt ki tudtam dumàlni magam ùgyhogy nincs baj :)
- Jó reggelt, kolléga!
- Jó reggelt, főnök!
- Kolléga, ezen a héten már harmadszor késik el. Ugye tudja, hogy ez mit jelent?
- Öö... szerda van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!