Vaterán fix áron rendeltem egy terméket. Fel kell vennem a kapcsolatot az eladóval?
Vatera Felhasználási Feltételek néha hasznos olvasmány (lenne) :-)
Ebben benne van, hogy a vevőnek és az eladónak az aukció vége után 3 MUNKANAPja van arra, hogy felvegyék egymással a kapcsolatot.
A vevő és az eladó is megkapja a másik fél adatait - tehát bárki írhat a másiknak.
12:01-kor vásárolt most épp tőlem egy vevő, már megírta, hogy mikor fog utalni, hová kéri én meg elküldtem már a válaszlevelet, számlaszámot, stb.
1 óra telt el, de már az utaláson kívül minden le van beszélve :-)
De ha 2-3 napig nem jelentkezik sem a vevő, sem az eladó - főleg, ha hétvége is van vagy többnapos ünnep - akkor sincs semmi, de a 3 munkanapot illik betartani.
"Megvettem, mert szükségem van rá, vagyis én akarok valamit a másiktól"
Szerintem meg ez csak következmény. Annak a következménye, hogy az eladó akar eladni, emiatt ő feltette a vaterára. Azzal kezdődött az adásvétel. Nem azzal, hogy én megvettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!