Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha más nevére kötnek fundamemt...

Ha más nevére kötnek fundamemtát, az jár annak valami kötelezettséggel?

Figyelt kérdés

A bátyámék kötöttek maguknak fundamentát még régebben, de most hogy megszűnik rá az állami támogatás vagy mi (nem vagyok képben), így még most akar kötni anyám nevére is. Ők fizetnék meg minden csak maguknak nem tudnak többet ugye. Ha ők nem fizetik vagy valami, akkor lehet ebből anyukámnak gondja?

Bocs, ha nem teljesen világos, csak nekem se az. Anyukám meg engem kérdezget.

2018. okt. 16. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A lakástakarékot fel lehet mondani, nem olyan, mint a hitel.
2018. okt. 16. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Már megszűnt rá az állami támogatás.
2018. okt. 16. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem valami olyasmit mondtak, hogy aki még most köt az még végigviheti. De aztán én nem tudom. Nem is ez érdekel, hanem a kérdés!
2018. okt. 16. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Holnap sajnos már nem lehet kötni, csak ma lehetett úgy, hogy járjon rá állami támogatás.
2018. okt. 16. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet még ma megkötötték. Ma hívták anyámat, hogy adja meg a szükséges adatait. Azt mondták neki, hogy el se kell mennie sehova, ők intézik a többit. Ez érdekes nekem is, nem kell semmilyen aláírás ilyesmi? Anyám meg bizalmatlan, mert nem valami jó a kapcsolatuk. Most, hogy kell valami ilyenkor keresi, amúgy nem...
2018. okt. 16. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!