Miert olyan nehezkes visszakernem a Wish-rol egy selejt termek arat?
Figyelt kérdés
A minap rendeltem egy termeket az oldalrol amit serulten kaptam meg, es mikor jeleztem az Ugyfelszolgalat fele az ugyet, valaszkent azt irtak kuldjem vissza az arut, mert csak ebben az esetben tudjam visszautalni a termek teljes arat. Azonban az a helyzet, hogy maga a termek nem er annyit mint amennyibe kerul a feladas. Mit tehetek ebbem az esetben? Nem par szaz forintrol van szo, hanem 6.000. Kerem valaki segitsen!2018. okt. 13. 19:01
1/4 anonim válasza:
Segitunk: ne rendelj onnan tobbet, mert ez ilyen. Kinai ceg, mehetsz a sohivatalba panaszkodni, mert nincs se felugyeleti szerv, se hatosag amelyiknek tenyleges kenyszerito ereje lenne.
Sose fogod visszakapni a penzedet, jobb ha ebbe beletorodsz.
2/4 anonim válasza:
És ha mégse selejt csak azt mondod akkor meg ingyen volt? Küldd vissza.
3/4 A kérdező kommentje:
Na most igen, ha rendelsz egy arut ami nem a leiras szerint mukodik, vagy serult, akkor visszakapod az arat es a termeket is megtarthatod. De van az az opcio is mint nalam, de ebben az esetben az Ugyfelszolgalatnak jeleznie kellene hogy minden esetben a vasarlot terheli a feladas ha visszakuldi a termeket, kiveve ha az serult. Na most akkor tolem miert is varjak el, hogy kifizessem?
2018. okt. 15. 09:08
4/4 anonim válasza:
Nincs olyan hogy megtarthatod a terméket, csak akkor ha jóindulatból így dönt az eladó.
Mindenhol neked kell intézni a visszaszállítást, még ha magyar webshopból rendelsz akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!