Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van esetleg más is akinek...

Van esetleg más is akinek eltűnt az extreme digital-nál a rendelése?

Figyelt kérdés

Szept. 28-án adtam le a megrendelésem és eddig beszállítás alatt volt. Most felmentem és azt írja, hogy nincs a folyamatban rendelésem.

Nagyon vártam, az új telefonom lett volna és még kupont is használtam fel, így nem megy a rendeljem újra.

2018. okt. 11. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Cimbi, erre van a visszaigazoló mailben kapott rendelés szàm és az ügyfélszolgálat.

Érdeklôdd meg.

beszerzés alatt am. azt jelenti, h. nem volt raktàron az adott termék, ha nem sikerült új készletet beszerezni, elöfordulhat, h. törlik a rendelesed DE ilyen esetben engem mindig felhivtak eddig, h esetleg nem akarok e mast rendelni helyette

2018. okt. 12. 00:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Új termék, most érkezett az országab.

Köszönöm a jó tanácsot, de cimbi, ha észrevetted, most nincs ügyfélszolgálat. Azért írtam ki, hogy hátha más is így járt és aludhatok nyugodtan.

2018. okt. 12. 00:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg a töröltekhez/lezárultakhoz se került be. Ha ők nem tudják teljesíteni, akkor oda átkerülne?
2018. okt. 12. 01:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak te vagy így.
2018. okt. 12. 06:35
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Az enyém is eltűnt, tegnap dél körül adtam fel. :D Rohadt jó.
2018. okt. 12. 13:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Telefonon nyitáskor beszéltem velük. Ők látják, nem értik nekem miért tűnt el. Majd az emailemre is válaszolták, ahol kiderült, hogy úgy látják, megérkezett az üzletbe. Elmentünk és ott volt :)
2018. okt. 12. 14:44
 7/7 FerenczyErvin válasza:

Edigitált nem ajánlom.

Mostanra nagyon gáz lett.

Nézz szét a következő csoportban, mi minden történ ott az utóbbi időben:

[link]

2018. dec. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!