Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Voltam igényelni az álláskeres...

Voltam igényelni az álláskeresési járadékot és 2 napon belül jelentkeznem kell egy helyre, mi történik ha nem kuldom el az oneletrajzom vagy ha elmegyek es nem fogadom el a munkát?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem kapsz járadékot se, ez nem segély....tenni is kell érte ám.
2018. okt. 10. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért kapnál járadékot ha van állás?
2018. okt. 10. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Én több munkát nem fogadtam el.

Mindig megbeszéltem a leendő munkáltatóval, hogy éppen mi a gondom azzal.

- Például nem tudtam volna bejárni munkakezdésre, mert a tömegközlekedés ritka pocsék nálunk.

- Az elvárás nagyobb lett volna, mint a munkatapasztalatom, és megegyeztünk, hogy akkor mégsem engem akar.

- Hetekkel ezelőtt már elküldtem ahhoz a céghez az önéletrajzomat, még csak vissza sem jeleztek, akkor minek utazzak oda?

Stb.

Mindegyikről be kellett számolnom a munkaügyi központban, aztán tudomásul vették. Végig kaptam az ellátást. Hát nem ők találtak nekem munkát, az biztos. :)

Olyat azért ne tégy, hogy az önéletrajzodat sem küldöd el.

2018. okt. 11. 05:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt végig látták, hogy folyamatosan keresem a munkát még ha nem is ott, ahova ők kiközvetítettek, mert a kiskönyvemet hátul "pecsételtettem" mindenhol, ahol jártam. Még akkor is, ha már nem kötelező. Lehet, hogy azért nem csesztettek.
2018. okt. 11. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!