Van magyarországon olyan csomag átvételi pont, ahova tudok magamnak rendelni harmadik féltől előre kifizetett terméket?
Figyelt kérdés
Van egy webshop, nem lehet pick-pack point ot kiváélasztani, csak címet lehet megadni, amit nem szeretnék, és sajnos messzi is van a bolt, így oda nem is tudok elmenni szermélyesen. Ezért kéne egy olyan hely, ahova megrendelhetem a nevemre, vagy az ő nevükre, előre kifizetve az árut, és akkor ott én átvehetném. Budapesten lakom! HELP PLS!2018. okt. 9. 20:51
1/6 anonim válasza:
Témakörből itélve műpéniszt rendeltél magadnak. D.
2/6 anonim válasza:
Én is arra tippelek mint az #1-es 😄 amúgy vannak postapontok vagy MOL kutakon is át lehet csomagot venni. De az ilyesmit általában diszkréten szokták becsomagolni, tehát nem írják rá mi van benne és nem is látszik
3/6 anonim válasza:
Nincs rajt a csomagon hogy műdörrentőt tartalmaz.
4/6 anonim válasza:
De attól még lehet, hogy nem egyedül lakik és megkérdezik, vagy rájönnek.
De itt inkább arról van szó, hogy az üzlet elől szeretné a személyazonosságát elrejteni.
5/6 anonim válasza:
Még a feladó is álnéven lesz. Szexshopban kp-val fizettem és a tranzakciók között más néven jelent meg. Ahogy előttem is írták, ezeknél nem látszik, mi van benne (ha normális a bolt).
6/6 anonim válasza:
Szexshopban kp-val fizettem és a tranzakciók között más néven jelent meg
Pénztárcád küld sms-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!