Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » ELőfizettem egy netes társkere...

ELőfizettem egy netes társkeresőre, amiről nem tudtam, hogy megujúló, így 6 hónap után újra lehúztak pénzt rólam, most visszakövetelem a pénzt, a bank lefoglalta, az oldal követeléskezelőhöz fordul, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Ausztriában megszoktam,hogy itt előtte értesítenek,és én döntök,hogy szeretném-e megújítani a szolgáltatást,nincs ez a sunyi lehúzás,mint a magyar világban.PL:Ha Vorteilscardot veszek 1 évre,akkor értesítenek,ha szeretném megújítani,akkor fizessek be,X határidőig Y összeget,nincs sunyi lehúzás.

2018. okt. 9. 17:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Látom nehéz megérteni... Korlátlan időre fizettél elő, 6 havi fizetéssel. De ha ennyire fáj az a pénz és nem vagy képes kapcsolatba lépni az oldal üzemeltetőjével, akkor jelentsd fel őket, csak aztán ne csodálkozz, ha a bíróság nekik ad igazat és fizetheted még a perköltséget is.
2018. okt. 11. 15:12
 22/23 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Teljesen más a 2 dolog,a gáz,amit havonta fizetsz,biztos mindig,illetve társkereső,ami nem életed végéig szóló dolog,én is 6 hónappal ezelőtt fizettem elő,nem életem végéig terveztem!!"

Más szolgáltatásra sem egyből életed végéig fizetsz elő. Hanem amíg fel nem mondod. De a társkeresőre is az előfizetés szót használod, a Vorteilscardra meg a vásárlást. Márpedig én is olyat állítok, mint te: ez két különböző dolog. A társkeresőnek nyilván van egy ÁSZF-e és/vagy egy tagsági feltételrendszere, amit te az előfizetéskor nyilván bepipáltál, hogy elolvasad és megértetted, de úgy tűnik, hogy vagy nem olvastad el, vagy nem értetted meg. Én bevallom őszintén, hogy általában csak bepipálom elolvasás nélkül.

"Ezért is értesíthettek volna e-mailen,előtte,hogy megújul a szolgáltatás,ha akarom lemondhatom,de az oldal sunyin természetesen nem tette meg,ha megtette volna,nem lett ovlna gond."

Ezt nyilván megtehette volna, elsősorban a hosszú előfizetési időszak miatt, de nem köteles rá. Valamit ennek elmaradása nem jelent szerődésbontási jogosultságot.

2018. okt. 11. 19:13
 23/23 anonim ***** válasza:
37%

Én nem tudok olyan társkeresőt, ami nem átverés, lehúzás, csalásról szólna! Meg kellene büntetni őket, és megszüntetni. Felháborító. Hamis profilokkal reményt lektenek szerencsétlen társtalan emberekben!

Szélhámosok!

2018. okt. 22. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!