Az angol/amerikai tulajdonú cégeknél a vezető van, hogy nem tud magyarul?
Ha már ide települtek, miért várják el, hogy mi tudjunk angolul, amikor van, ahol még köszönni sem tudnak magyarul? Nem beszélve a kevesebb fizetésről, messze nem adnak annyit, mint egy angol/amerikai dolgozónak.
Félreértés ne essék, tudok angolul, nem okozna gondot ilyen helyen dolgozni, csak ezt a kettős mércét nem értem.
Igen, ez is a vállalkozás része, hogy csökkentsük a költségeket. Ha van aki megcsinálja fele annyiért akkor azzal fogom megcsináltatni a munkát.
Te nem így csinálnád?
Nekem nincs bajom azzal, ha nem akarod megérteni, amit itt már századjára mondanak, hogy a piac törvényeibe kár ezt az ócska munkásmozgalmár dumát megpróbálni belepréselni, mert úgysem megy bele. Ha szembe akarsz menni az értelmes emberekkel, menj.
Csak azért írom ezt le, hogy a válaszolóknak ne legyen kétségük, hogy világosan fogalmaztak-e. Én értem, amit írtak. :)
Azért jobb, ha vigyázol. Mert könnyen lehet valami régen külföldre szakadt gyereke, aki mindent ért, tudna is beszélni magyarul csak inkább titokban tartja. Hogy azt higgyék, hogy nem érti, amit a dolgozók beszélnek.
Vagy szégyelli az akcentusát. Meg a magyar útlevelét is titkolja, pedig van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!