Túlzott Pénz vissza fizetés wish?
Figyelt kérdés
Rendelgetem egy csomó dolgot a wish nevű oldalról jó ismerősöknek barátoknak rokonoknak segítettem benne de szinte minden terméknek volt valami problémája.
legtöbbje hamisítványvolt ezáltal éltünk a pénz vissza fizetési garanciával most pedig az oldal ellenőrzés alatt tartja a számlámat hogy nem-e vissza élés történt eddig fel se tudom venni az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.
Volt már esetleg valaki így? valami tapasztalat? baj lehet belőle? mert nem voltak jók a termékek. fotóval bizonyítottam.
2018. okt. 2. 13:04
1/2 Mclaude válasza:
Èn a wish-en rendszeresen rendelek. A bejövő termékekel edig szinte nem akadt semmi gond. Azt kaptam amit rendeltem, egy kivételell. Ez egy külső napelemes telefontöltő aksi volt. Hiányzott belőle, maga az akumlátor rész. Lefotoztam,indoklással elküldtem a képeket.Bitrálat után visszaadták a pénzem.
2/2 anonim válasza:
Szia! Velem ugyan ez tortent hogy mindegyik termekkel volt valami problema illetve hiabasan jott meg volt hogy kesett is heteket ezert mindig visszaigenyeltem az osszeget egy levellel es egy keppel bizonyitva hogy tenyleg nem megfelelo. Most nekem is tulzott penz visszafizetes miatt ellenorizve tartjak a fiokomat, azok a termekek amik most erkeztek meg teljesen hasznalhatatlanok nem is mukodnek igy nem tudom felvenni az ugyfelszolgalattal a kapcsokatot es nem tudom mi tevo legyek mikor “oldajk fel”. Elmeletileg ha tovabbra is vasarolsz es jo ertekeleseket kapsz egy ido utan ujra fel tudod venni az ugyfelszolgalattal a kapcsolatot. A kerdesem az feled kerdezo hogy neked azota ez megoldodtt vagy ugyan ugy fenall? Surgeto lenne a szamomra a bosszantoan rossz minosegu termekek miatt.. privatot is irtam, orulnek a valaszodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!