Mi a véleményetek a wish alkalmazásról?
Régebben sokat rendeltem, de nem a legjobb. Nagyon olcsó, de amilyen selejt a termékek minősége úgyse tartanak sokáig. Telefonra üvegfóliát rendelek már csak wishről, elég hamar törnek, szóval egyszerre rendelek kb 10-et (nem csak magamnak, azért vigyázok a telefonra :D) és így fizetek annyit mint ha itthon vennék 1-et, szóval ez még megéri azért. Viszont próbáltam ruhát és ékszereket, azok pár használat után mentek a kukába. Elektronikai cuccokkal se volt nagyobb szerencsém és hiába olcsóbbak, mint itthon, azért mégis többezres tételek.
Rendeltem tárolódobozokat (pl kimondottan rúzshoz valót, olyat amibe kompakt púdereket, palettákat lehet rendezni), de ezek nagyon törékeny műanyagból vannak, hiába csak vannak az asztalon és a fiókban repedeznek folyton. Pár kis dísz cucc van ezek okésak, nincsenek taperalva csak a polcon porosodnak, szóval nehéz bennük kárt tenni. Ki lehet fogni jo dolgokat, de nekem több volt a csalódás.
Tudtommal adatot nem loptak tőlem, remélem tényleg így van. Ajándékra nem emlékszem, de én évekkel ezelőtt rendeltem először. Lehet akkor még nem volt vagy csak szimplán kiment a fejemből hogy kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!