Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha volna tehermentes ingatlano...

Ha volna tehermentes ingatlanod és mellé 15M HUF spórolt pénzed te mibe fektetnéd?

Figyelt kérdés

Pár éve még gondolkodás nélkül valami amerikai részvényindexet lekövető ETF-be tettem volna, nem lehetett mellé lőni.

Ma már necces a helyzet még akár 1-2 év emelkedés is benne van a dologban, de ez sem biztos és nagyon várják már a részvények esését, kötvényhozamok emelkedését..

Első sorban pénzügyi eszközök érdekelnének, persze ha te a reálgazdaságba fektetnél azt is szívesen veszem.

Szóval kinek mi lenne az ötlete?

2018. szept. 15. 12:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
én nem vagyok privát banki ügyfél, de 15m valóban szinte midnehol elég hozzá, tényleg ez a gyakorlat, csak szerintem ez semmire sem jó, mármint privát banki ügyfélnek lennie, de cáfoljatok meg!
2018. szept. 18. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Havi 450től prémium ügyfél vagyok a bankomnál
2018. szept. 22. 15:49
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Premiumhoz valóban nem kell túl sok. Privátbankhoz viszont jóval több kell. Az már más kérdés, hogy van e értelme vagy inkább csak lehúzás.
2018. szept. 22. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem van 40 millám, mégsem írok ide hogy kérdezzek minden jöttmentet, itt aztán tuti mindenki pénztanácsadóként dolgozik :D

A kérdés már magában gond.

Kiyosaki-tól szinte naponta kérdezik, minden városban, minden szeminárium után és a töke tele van ilyen kérdésekkel... Onnan tudja hogy valaki pénzügyileg tudatlan hogy felteszi a kérdést: Van 10000 dolcsim, mibe fektessem??? :D

2018. szept. 22. 23:07
 15/20 A kérdező kommentje:
és te miben tartod a pénzed? HUF alap dolgokba többnyire vagy ki vagy téve árfolyamkockázatnak is a befektetés alakulásán túl ? (pl.: egy SP500 részvény vagy német részvény akármi)
2018. szept. 23. 12:26
 16/20 A kérdező kommentje:

prémium téma, tessék:

[link]

2018. okt. 2. 12:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Na befektetted?
2019. febr. 17. 09:03
 18/20 A kérdező kommentje:
még nem :)
2019. febr. 19. 12:45
 19/20 A kérdező kommentje:
amúgy most elég nehéz a helyzet, egy 2 évvel ezelőtt nem lehetett mellé lőni egy usa részvény portfólióval amibe nagy vállalatok kerültek volna vagy az egész sp500-at leképező etf, de most nehézebb a helyzet.. lehet, hogy állampapír lesz egy 1 évig aztán meglátom
2019. febr. 20. 09:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Államkötvèny,kb semmit nem hoz. Keress valakit aki befekteti helyetted. Èvi 8% kihozható,nettoban.

Írj,ha gondolod segítek

2019. márc. 2. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!