Van itt olyan, aki nyert már nagyobb összeget a lottón?
Figyelt kérdés
Évek óta játszok, és max. 3-as találatom volt. Örülnék, ha 30-50 Millió Ft összejönne, nem kell a Milliárd, de még ez sem sikerül.
Van, aki nyert már? Ha nem titok (úgyis névtelen az oldal), mennyit? És maradt belőle vagy elfogyott?
2018. szept. 14. 18:25
11/12 anonim válasza:
7-ES! 55 évet számolva, 12 hónap van egy évben azaz 55x 12 az 660 hónap. 380 milliót elosztva 660-al, az 575.757 Ft HAVONTA!!! És még nem számoltuk a kamatait!! Szerintem bőven elég!!
12/12 anonim válasza:
3-as 7-es buták vagytok nagyon. Ezért fogy el minden lottó nyertes pénze és lesznek még adósságai is, mert elverik a pénzt. Le kell kötni. Én nem vagyok egy pénzügyi szakember, sima rizikó mentes állampapírt vennék, máp+ pl. 3,75% éves kamattal indul, ami 6%-ra is felmegy 5. évben. Kerekítsünk kicsit, veszel 1-2 lakást, nyaralgatsz, 80 millió csak elég erre egy évig. 300 milliót lekötsz, éves kamata, 12-vel osztva, 900 ezer forint havonta! Az első éves kamattal! Annyiból már nagyon jól élhetsz. És még a tőkéhez nem is nyúlsz, öreg korodban akár 300 milliós örökséget hagyhatsz a gyerekeidre, unokáidra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!