Nektek volt már elcseszett állásinterjútok?
Figyelt kérdés
ma voltam életemben először, bolti eladóira annyira izgultam és féltem mert sajnos olyan fajta vagyok, hogy egyszerű számolási feladatokat elrontottam, mikor együtt néztük meg a munkáltatóval akkor jó eredményeket mondtam, kivéve 1-et de rosszakat írtam be, elszámoltam, annyira leégettem magam, és olyan rosszul esik :( szerintem ennek annyi nagyon ciki, csak ez jár a fejemben nektek volt már vmi hasonló? hogy tettétek túl magatokat?
20l
2018. szept. 8. 20:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt belekalkulálják ez miatt ne aggódj, a normálisabbja tisztában van azzal, hogy ilyenkor még a legjobbak is hibázhatnak.Viszont volt már ahol én álltam fel és kértem vissza az önéletrajzomat, mert akkora tuskó volt a "főnőkasszony" nála sötétebbel még nem találkoztam:D Pedig vezettem már céget, nem kis ideig.
2/2 anonim válasza:
Persze, már 53 sikertelen állásinterjúm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!