Mit jelent ez a postai üzenet?
"Letétben van / Item stored, addressee notified"
Ez előtti üzenet az volt, hogy a kiszállító posta megkapta a csomagot. Ezért azt gondoltam, hogy biztos akkor jöttek ma, amikor nem voltam otthon és kaptam egy cetlit, ami leírja hogy átvehetem a potsán, de nem...
Ez után azt gondoltam, hogy biztos kaptam egy smst, email vagy valamit mivel ott van, hogy a "addressee notified", de ez sem történt meg.
Akkor most mi van a csomagommal?
Egésznap itthon voltam hátha megjön a csomag, szóval biztosan senki sem volt itt.
Amúgy a magyar postáról beszélek.
ha van küldeményazonosító(a feladó tudja, vagy meg is írta neked), itt meg tudod nézni, éppen hol van:
Ha nincs ilyened, hétfőn bemész a postádra ahol a csomagjaidat és a leveleidet szokták tárolni ha nem tudják kézbesíteni, és ott rákérdezel.
Nyílván a nyomkövetőről olvastam az üzenetet :) Máshonnan nagyon nem is tudtam volna ... Szóval nem értem mért küldted el, de oké.
Itt az a furcsa, hogy oda van írva, hogy "Item stored, addressee notified" .. "addressee notified" pedig az semmivel sem hozták a figyelmemre a dolgot. A postaládában nem volt semmi és egész nap itthon voltam, még fel sem csöngettek.
Amúgy bementam másnap a postára és átvettem a csomagot, de nagyon gáz amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!