Amazon. De-ről szeretnék rendelni, mire számíthatok a szállítás során?
Még egyszer sem rendeltem külföldről. Amit eddig információt összeszedtem, az annyi volt, hogy 39 euró fölött ingyen szállítanak Magyarországra, de ez azt jelenti, hogy Magyarországig lesz ingyen és a belföldi szállításért fizetnem kell vagy teljesen ingyen van a lakásig?
Amennyit most tervezek rendelni nem éri el a 39 eurót de van benne free delivery termék is, ez akkor biztosítja a teljes rendelés ingyen szállítását legalább Magyarországig?
A szállítás végig UPS-vel történik vagy Magyarországon belül már a posta szállítja hozzám? Az összes felmerülő költséget ki tudom fizetni az Amazon oldalán vagy még számítanom kéne további szállítási költségekre is?
Azt valahol meg lehet adni, hogy postán maradó legyen a szállítmány vagy ha UPS szállítja , akkor valamilyen átvételi ponton vehessem át?
Köszönöm a válaszokat.
Akkor a végén az összesítésnél kifizethetek mindent (szállítás+termékek)? Nem lesz olyan hogy a futár plusz pénzt kér el?
Azt lehet tudni előre hogy melyik szolgáltató szállítja ki közvetlenül a címre?
Futárnak már semmit nem kell fizetni.
Futár hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!