Vennétek fel nagyobb kölcsönt azért, hogy az a a pénz pl. "anyós" házának a felújítására menjen?
A párommal nem vagyunk házasok, csak éllettársak. Sajnos itt laknk az anyjánál. A párom nem is akar innen elmennim mert elférünkm nagy házm emeleti 2 szobam fürdőszobam előszoba a miénk. Párom kitaláltam hogy vegyünk már fel kölcsönt, a nevemre. Az ő fizetéséből már vonnak sokmindent.
De én ebbe nem akarok belemenni. Ehhez a házhoz nekem semmi közöm!
Akkor a kölcsönből már saját ház, még ha csak 1,5 szobás is!
És ha vége, nem is tudsz hol lakni, meg lesz egy csomó adósságod, ők meg élnek, mint hal a vízben.
Anyukája nem tudja felvenni, övé a ház.
De jobb ötlet. Megcsinálod, ha ő meg 20% tulajdonrészt eádírat.
Azt hittem mást fogok írni, de biztosan nem vennék fel így hitelt egy személyben.
Egy olyan házra amihez semmi közöm, biztosan nem vennék fel egy fillért sem.
Az anyósom lakásfelújítására vettünk fel hitelt, de nem sokkal az ügylet előtt ajándékozással a férjemre íratta a lakást. Így teherként azon a lakáson jelentkezik, a férjem az adós, én a társa, de anyós fizeti a törlesztőket. Amíg ez így van, addig gyakorlatilag bukni nem lehet vele szerintem. Sőt... Válni persze nem tervezünk, anyós is élni szeretne még egy darabig, ha eddig fizette a részleteket, akkor pedig nincs okom feltételezni, hogy egy idő után nem fogja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!