Mi eri meg 2018-ban?

Figyelt kérdés
A tavaj nyari fizetesembol 16 evesen vedtem 2g 24k aranyat a banktol befektetesnek de nem magyon jott be mert a banki arahoz kepest most kb 150 lejt/ront veszitek. Ugy vedtem eszre hogy kb 5 gramtol felfele eri meg befektetesre. Szerintetek mi eri meg jobban 10gram 24k arany vagy 500gram ezut? Kb midt ketto 350 euro. Szerintem ez ezust mostanaban nem eri meg mert majdnem fojamatosan csoken az ara?

2018. aug. 12. 19:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9-es: Nem én írtam a Blackrockos kommentet, csak pont ugyanakkora százalékon állunk a másik kommentelővel.:D

Egyébként aki kicsit is jártas a pénzügyekben annak egyértelmű, hogy egy olyan nagy presztízsű cég, mint a Blackrock nem így fog alkalmazottakat szerezni, ordít róla a szarkazmus.

(8-as voltam)

2018. aug. 13. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!