Mi eri meg 2018-ban?
2 gr arany olyan kis mennyiség, hogy azon semmiképpen nem tudsz nyerészkedni - aranyat egyébként is hosszútávú befektetésre szoktak venni.
Az aranynak, amíg nincs nagy világpiaci válság (ki tudja, mikor jön a következő??), addig nem nagyon fog emelkedni az ára. Az ezüst kb. ugyanez...
Azt meg senki nem tudja megmondani, hogy mikor minek fog felmenni vagy lemenni az ára. A román árakkal Magyarországon meg még kevésbé vagyunk tisztába.
Koszi a valaszt a kis mennyisegu arany vasarlasara mar rajodtem hogy nem jo. Akkor ennyi volt ez elso fizum elolege es mindenfele kepen ere akartam kolteni es nem akartam varni azert let csak 2 gram. Eloszor azt hidtem hogy mivel elegi keveset adtam erte (ami kasebb kiderult hogy araban volt csak en nem voldtam tiszteban vele) par ev mulva legalab egy kicsit tobbet fog erni es megveregethetem a valam hogy milyen ugyes voltam hogy egy kis profitom is van meg akkor is ha nem volt eszemben eladni.
A valsagalmeg igazad van en szemely szerint ugy latom hogy valamikor a kozel jovoben megint varhato lesz egy valsag.
Nézd, én jóval a válság előtt, amikor mindenki a dollár halálát és az euró erősödését jósolta, vettem dollárt 200-ért. Nem kicsit néztek hülyének. Aztán 10 év alatt felment a dollár egészen 270-280-ig, szóval nem lett vége és jól megerősödött. Ennyit arról, mennyire lehet kiszámítani a jövőt :D
Lehet, hogy hosszútávon jól jársz még azzal a 2 gr arannyal is. Mindenesetre jól tetted, ügyes voltál, hogy azt vettél, mert viszonylag értékálló - sokkal okosabb dolog, mint egy mobiltelefonba "fektetni", ami 2 év alatt már elavult vacaknak számít és "mehet a kukába" :-)
"Szerintem ez ezust mostanaban nem eri meg mert majdnem fojamatosan csoken az ara?"
Szia, a BlackRock-nal vagyok fejvadasz, a befektetoi tehetseged felkeltette irodank figyelmet, szeretnenk mihamarabb csapatunkban tudni, kerlek add meg az elerhetoseged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!