Hosszú vagy rövidtávú ingatlan bérbeadás a jövedelmezőbb?
#8 Nem azt tanácsoltam,hogy úgy áron alul,hogy most egy felújított 70m2-es lakásért kérjen el mondjuk 30-at de azért jó tisztában lenni a korrekt árral,ami mondjuk nem 200-nál kezdődik,főleg,hogy senki se venné ki emiatt,mert nem tudná kifizetni.
Nem azt mondtam hogy mindenkinek mindenáron kell munkát szerezni ha nincsen neki,mert tudod valaki olyan mint te hogy tálcán kínálnak valamit és csak úgy el van vele,benne.Ha mondjuk tényleg egy jó szakember,akkor miért ne lehetne ott alkalmazni,ahol a főbérlő dolgozik,ha normális a viszony?Meg kell tanulni megdolgozni a dolgokért,ami látom neked nem megy..
Le lehet megint pontozni nyugodtan ha nem tetszik valami,de ez az igazság..
#15 Látom nem vagy tisztában azzal,hogy sokan még 200ezret se keresnek,mivel vannak olyan munkahelyek ahol ennyit se fizetnek,hiába 12óra.
Ha értelmezted volna a mondatomat én 30-at írtam a KIADÁS árára,amit minimumnak mondtam hogy persze NEM annyit kérnék el egy 70m2-es jó állapotú lakásért
Mi köze van itt a kiadáshoz a 30MILLIÓNAK?
Ha még aktuális a kérdés...
Én, ha lenne mégegyszer 1 nagyvárosi üres lakásom, pároknak adnám ki néhány órára búvóhelyként.
Egyszer vettem igénybe ilyet, idén tavasszal 3 órára 20 rugó volt Pécsen... A tulaj elmondta, hogy általában minden nap kiadja legalább 1-szer. Számolj...
Ja, és ezek a párok nem élik le, nem verik szét, max 1 kis víz-, és villanyszámlát csinálnak. Ha van, aki ágynemüt cserél, meg esetleg kitakarítja a fürdőt utánuk, ez egy aranybánya... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!