Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van a Sciennettel? Miért...

Mi van a Sciennettel? Miért nem lehet róla semmi hírt olvasni, hogy akkor most mi van, mi lesz, mi nem lesz?

Figyelt kérdés
2009. november 25-e óta nem működik a Sciennet. Azt tudjuk, hogy miért nem, de gyakorlatilag semmi hír nem jelenik meg róla azóta sem. Lassan el sem hiszem, hogy a Vám és Pénzügyőrség a kissujját is megmodítja nyomozás ügyben. Sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy arra várnak, hátha majd mindenki elfelejti. Lehet, hogy sokan el is fogják. De nem mindenki. Szóval miért nincs semmi infó róla, hogy mi is a helyzet?
2010. jún. 19. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért, amíg "működött" ez a pilótajáték, addig tudtál bármit is a Sciennetről?

Tudtad, h ki az alapítója, hogy hívják a főnököt, vagy a tulajdonost?

Nyugodj bele, át lettél verve. (vagy te vertél át ezzel másokat)

2010. jún. 19. 20:16
 2/8 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy a felső vezetés lelépett a lóvéval, és keresik őket 1 éve. Ők a példaképeim...
2010. jún. 19. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a móri gyilkosok. Szobrot nekik! Így kell tranzakciót csinálni a bankokkal.
2010. jún. 19. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Átverésnél általában az emberekből pénzt csalnak ki. A Sciennetnél tőlem soha senki nem kért pénzt a semmiért! Úgyhogy nem lettem átverve.

A pilótajátékba be sem lehet szállni pénz nélkül. A Sciennetbe igen. Tehát ez nem pilótajáték.

2010. jún. 20. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én is kiváncsi vagyok a válaszra.

Az "ez az egész egy pilótajáték, MLM-piramis, átvertek mindenkit" válaszra nem vagyok kiváncsi.

Az "ez egy nagyszerű lehetőség volt, emberek százezreinek nyújtott megoldást, és minden kiválóan működött volna, ha nem teszik tönkre a rosszakarók" válaszra sem vagyok kiváncsi.

Ezek ugyanis nem erre a kérdésre válaszolnak. Az viszont érdekel, hogy hol tart a nyomozás, várhatóan mikor zárják le az ügyet, stb.

2010. jún. 20. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Javaslom kérd vissza a foglalóidat a törvény szellemében 100% kamattal!

Rögtön rá fogsz jönni, h át vagy verve...

2010. jún. 20. 18:30
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, nem fogtad fel a kérdésemet! Én a sciennetbe egyetlen fillért be nem fektettem! Engem senki nem vett rá, hogy fizessek a semmiért, semmiflée foglalót soha a büdös életben nem fizettem! Világos?
2010. jún. 21. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

Talán azért nincs róla hír, mert több ezer oldalnyi ügyiratot vizsgálnak át és adnak át az ügyészségnek. Szerintem senkit sem érdekelnek a száraz részek.

A vezető meg nincs külföldön, mert indult az országgyűlési választásokon, hátha bejut és akkor a mentelmi jogra hivatkozva, nem kell felelnie a bűneiért. szerencsére az 5 ilyen mentelmi jogos jelölt sem került be.

Szebb jövőt.

2010. jún. 22. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!