Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek is lottóláz van?

Szerintetek is lottóláz van?

Figyelt kérdés
Budapest egyik legfrekventáltabb lottózójában ma délelőtt alig lézengtek. Miért kell hamis tartalmú riportokat közölni a TV-ben? Ez nem valami rejtjeles üzenet lesz?
2010. jún. 19. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ma hallottam a dél 7esben h megint nagy a nyeremény, pedig előbb szokták beharangozni, de úgyse viszi el sztem senki még..bár ki tudja:)
2010. jún. 19. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A Királyi TV-ben már az elmúlt szombaton is bejátszottak egy rövid riportot.

Csodálkoztam is, hogy nem lett telitalálat!

Korábban ugyanis az volt a menet, hogy megjelent Somorai, elmondta, hogy Ők már valószínűségszámítással szinte biztosra veszik, hogy most lesz telitalálat, és mit tesz Isten volt is! Szóval, szerintem is ez valami üzenet a Maffiának vagy az illetékes elvtársaknak, hogy "Figyelem, a húzás után a nyereményt szoftveresen le fogjuk nyúlni!

2010. jún. 19. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Van benne valami4 Mármint a második hozzászólásban. Nekem az is feltűnt, hogy amikor ilyen extra nyereményeket "elvisznek", már a következő héten, de legkésőbb a második húzáskor, újra szokott lenni telitalálat.

A lottóláztalanság is igaz. A Fő utcában (Batthány téri Metróállomáshoz közel) délelőtt én voltam az egyetlen játékos.

2010. jún. 19. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már Emberek!

Ez mind hülyeség! A kérdés is, a válaszok is.

Van ma Magyarországon olyan ember, aki nem hisz a TV csatornák hitelességében és az állami tulajdonban lévő Szerencsejáték Zrt tisztességébében??

Tisztelettel,

VICC ELEK

2010. jún. 19. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
nem hamis sőt az állam forszírozza!!!ebből tőltik a kasszát amit aztán Tocsikok, Hagyók és másokon át saját zsebbe mentenek!!!
2010. jún. 27. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem egyformán értelmeztük a kérdést, illetve a kérdés kiirójának azt az állítását, hogy hamis riportokat sugároznak a TV csatornákon, elsősorban az RTL klub-on.

Biharkeresztes nem lehet reprezentatív minta az ország lakossága szokásainak, viselkedésének megítélésében. Egy alig négyezer lakosú város, ahol egyébként legfeljebb ezerötszázan játszanak rendszeresen. Ha az utóbb időkben ez történetesen megnégyszereződött, az csak az alkalmazottaknak jelentett fárasztó munkát, az országoshoz képest csak plusz négyezer ötszáz játékos. Ez még nem lottóláz!

Ha arra gondoltál, hogy valami nem tisztességes ebben a játékban, ezer százalékig egyetértek. Nekem is minden, mindig gyanús.

Egyébként a Fő utcában ma délelőtt egy játékos volt előttem, és amíg vártam, bejött egy harmadik, pedig ez az iroda igazán frekventált helyen van. A lázat nem tapasztaltam!

2010. júl. 3. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Saját magamat idézem, június 19-ről:

"Nekem az is feltűnt, hogy amikor ilyen extra nyereményeket "elvisznek", már a következő héten, de legkésőbb a második húzáskor, újra szokott lenni telitalálat."

És ez megint bejött. Ez nem lehet véletlen, ez egy Világra szóló, kapitális csalás?

2010. júl. 11. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!