Szerinted hol érdemesebb dolgozni?
Figyelt kérdés
Gyárban vagy ruházati kereskedelemben? Nem az anyagiak a legfontosabbak, hanem hogy megbecsüljenek, ne legyek kinézve mint új melós, tehát elfogadjanak és szivesen járjak be. Te melyiket választanád?2010. jún. 19. 18:31
2/7 A kérdező kommentje:
ja légyszives indokot is írjatok, hogy miért éppen azt? köszi
2010. jún. 19. 18:37
3/7 anonim válasza:
Ha a gyárban szalag- vagy hasonló munkáról van szó, akkor a kereskedelmet, egy héten belül meghalnék az unalomtól a gyárban. Ismerősöm csinált olyat, hogy melltartókra varrt egyetlen masnit hosszú időn keresztül... ő azt mondta, nehezen bírta ki, hogy ne golyózzon be tőle. Ha eladó vagyok, akkor legalább telálkozom és beszélek emberekkel.
5/7 A kérdező kommentje:
felvesznek ruházatiba is, meg egy gyárba is. Akkor?:)
2010. jún. 19. 20:41
6/7 anonim válasza:
Én szalag mellett pár hónapig bírtam a sok primitív, szemét embert, akik egymást cseszegetik és a pin@, sz@r, f@szom szavakon kívül nem sokból áll a szókincsük.
Pedig nem vagyok különösebben érzékeny lelkületű, sőt, szeretem az ízes magyar beszédet is, de hát mindennek van határa. A melót még bírtam volna, de már kezdett nagyon fárasztani a társaság.
7/7 A kérdező kommentje:
ha nem lenne annyi "okos" ember a gyárakban, szerintem a legtöbb nagyon jó kis hely lenne, mert nem a munkával van a gond. Némely helyeken ,sajnos a vezetőség is elég gyatra módon viselkedik :/ Betanított munkásnak pedig minden alpári viselkedésü embert felvesznek, ez sajnos nem az a munkakör, ahová kell az értelem. Ezek szerint, egységes a kereskedelemre szavazók száma.
2010. jún. 21. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!