Melyik Országba lenne érdemesebb kimennem dolgozni?
Nagy elöny, hogy jol beszelsz mindket nyelven. Viszont, ha a jo megelhetes a celod, tanulj valami olyasmiit (akar szakma, akar felsööktatas), amit szeretsz es amiben jo vagy, es legjobb esetben szükseg van ra külföldön is.
En eltem Angliaban, jelenleg Ausztriaban. Mindket helyet tudom ajanlani. Nagyon szerettem Angliat, könnyü volt elhelyezkedni, de nagyon sok alaptöke kell a kijutashoz es a kezdeshez. Ausztriaban az az elöny, hogy azert rendszeresebben es egyszerübben lehet Magyarorszagra latogatni. Ott most egyszerüsitettek a munkavallalasi szabalyokon. Tudtommal, Ausztriaban valamivel nagyobb a kereset altalaban, mint Nemetorszagban. Sok nemettel talalkozom, aki nalunk dolgozik.
Sok sikert kivanok!
Mivel nekem a nemet az anyanyelvem, nem tudom, hogy ez mennyire relevans.
Üzleti szerzödeseket forditok es üzleti összekötökent dolgozom egy osztrak cegnek (azaz magyar ügyfeleivel tartom a kapcsolatot valamint lebonyolitom a rendelesek es logisztika körüli felmerülö problemakat.)
Mivel mellette tanulok (teljesen mas szektorban), örülök, hogy nagyjabol sajat magam osztom be a munkaidömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!