Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehet akit átvertek a...

Mit tehet akit átvertek a vaterán kb.50. 000-rel?

Figyelt kérdés
Utaltam, de nem küldte a terméket.Mindig amikor keresem kitalál valami hülyeséget.Feljelenthetem?
2010. jún. 19. 13:38
1 2
 1/18 anonim válasza:

asszem ezt Sikkasztással lehet perelni! a vatera csak törli és kész.

nincs ezzel megoldva!

!!!RENDŐRSÉG!!!

2010. jún. 19. 13:40
 2/18 A kérdező kommentje:
A vatera kirakta az inaktív jelet a lapján, gondolom más is jelentette már.Remélem tudnak valamit tenni a rendőrségen, és nem mondják azt, hogy így jártam és ennyi.
2010. jún. 19. 13:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez mar nem szabalysertes.Az 20 ezerig az.%0 ezer mar buncselekmeny.Irany a rendorseg!
2010. jún. 19. 13:46
 4/18 anonim ***** válasza:
Ezt soha nem értettem. Vaterázok én is, de soha nem utalnék el valakinek ekkora összeget látatlanban.
2010. jún. 19. 13:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Nekem ettől nagyobb összegeket is szoktak, és nem én vagyok az egyetlen.Még nem volt senkivel ilyen problémám, pedig évek óta vaterás vagyok.Ezt most meg..tam.
2010. jún. 19. 13:56
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Rendőrség, a vatera mag úgyis kiadja az adatait. A legjobb ha utaltál, hisz elég nehéz kamu bankszámlaszámot adni. Egyébként a bankszámlaszám első háro betűje a bank azonosítója (otp, unicredit stb) és a befizetési bizonylaton van név cím stb. Írj privit segítek!!
2010. jún. 19. 14:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Persze, nyomon lehet követni az utalást, de hogy bizonyítod, hogy tényleg nem kaptad meg az árut? Simán letagadja. Próbálj összefogni a többi átverttel...
2010. jún. 19. 14:22
 8/18 anonim ***** válasza:
Mondom írj meg nekem minden általad ismert adatot és előkotrom a mocskot.
2010. jún. 19. 14:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Ajánlottan kérted? Akkor kell lennie egy ragszámnak, amivel igazolja hogy feladta és nyomon követkető, hogy te átvetted-e. Ha nem tud ilyet mondani, akkor fel sem adta és kész. Ha simán kérted, akkor nem tudod bizonyítani, hogy nem vetted át és ő is mondhatja, hogy feladta, csak elkeveredett a postán.
2010. jún. 19. 14:57
 10/18 A kérdező kommentje:
Futárral kértem.Még várok pár napot, aztán meglátjuk.Köszönöm a segítséget és aki felajánlotta, hogy keressem meg, neki mondom, hogy ha a hét közepéig semmi, akkor írok privit.Mégegyszer mindenkinek köszi.
2010. jún. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!