Taxi-val megoldható a szállítás? Mint futár alternatíva?
Vennék egy nehéz csomagot/tárgyat. Ami "gyalog" nincs is messze. BP, és közvetlen a kerület mellet, Pestre kéne.
Mivel a futárok 9000-10000 környékén szállítanak ilyesmiket, az megoldható hogy Taxit hívok és azzal vitetem el? (velem együtt, persze)
Google-ban most néztem, a legelső kalkulátort, és az 4500-4800 körülire adta ki a díjat.
A konkrét tárgy, súlyzó készlet, ami 58-59 kg.
Ha ez megoldható, melyik taxi a legjobb? Ha egyáltalán vannak különböző taxis cégek.
Köszönöm a válaszokat.
Hát szerintem elfér, mert csak a korongok vannak, amik gurulós bőröndbe belerakok, hogy egybe legyen. És két nagyobb rúd, ami ha csomi tartóba nem, hátsó ülésen talán elfér. Szerintem.
Simán, mi rendszeresen küldünk ügyfeleknek cuccokat taxivl (mondjuk mi inkább a sebesség miatt de ez lényegtelen is).
Amíg olyan a "csomagod" ami gond nélkül szállítható egy autóban addig egy szava sem lesz a taxisnak. Motyót be egy gurulós bőröndbe és kész. Csak arra figyelj, hogy a ród ne legyen nagy és beférjen biztonsággal a kocsiba.
Oké köszi.
Hát maga a rudak 160cm 120cm a 160 as az talán ami necces?!
És amúgy vannak vélemények taxikról?
Ami BP -> Pest re megy rászámítás nélkül,vagy kisebb rászámolással?
Tarifák, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!