Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meghosszabithatja a felmondasi...

Meghosszabithatja a felmondasi idom?

Figyelt kérdés

A helyzet a kovetkezo

Egy gyarban dolgozom ahol eddig az violt a szokas hogy az egy honap felmondasi ido felet elengedik

Felmondtam

Ala is irtak 27.evel megszuntetik a munkaviszonyt

Utanam viszont felmondott meg ket ember ami miatt a fonok beragott es nekik mar nem engedte el a ket hetet

A kerdesem az lenne hogy ha mar egyszer alairta az enyemet

Meghosszabithatja nekem is vagy mar nem?

2018. júl. 21. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel a törvény és a szerződésetek 30 napot biztosított neki, csak ő jófej volt és elengedte a felét, ezért igen, bármikor visszavonhatja az engedményét egyoldalúan.
2018. júl. 21. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha leírta, akkor nem
2018. júl. 21. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már papír van róla, szerintem se. Jó kis mh lehet.
2018. júl. 21. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát már ugye alá lett írva remélem hogy nem...

Menekulnek innen az emberek azert tagadott most be a fonok

Bevan szarva

2018. júl. 21. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha írásba adta, hogy elengedi a felmondási időd felét, akkor azt már nem vonhatja vissza, csak ha Te is beleegyezel.

Ha nem adta írásba, csak szóban egyeztetek meg, akkor azt - etikátlanul - de visszaszívhatja.

A másik két dolgozó ügye nem kell, hogy egyezzen a Te ügyeddel. Ha nekik nem engedi el, akkor nem engedi el, joga van hozzá.

2018. júl. 22. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!