Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Smartshop.hu rendeltem valamit...

Smartshop.hu rendeltem valamit, de nem érkezett meg, hogyan állhatok el a vásárlástól?

Figyelt kérdés
Rendeltem az oldalon egy hajvasalót,azt írták 7 nap max a szállítás az már letelt. Egyik nap érdeklődtem,hogy mi a helyzet annyit írtak még nem jött be a termék majd szólnak. Jó vicc..nekem sürgősen kellene ,ha ezt tudom,hogy nem jön meg 7 napon belül,ráadásul az ember azt hitte ez a max tehát kb 3-4 napra számoltam... Szerencsére nem fizettem előre,de futárt kértem. Máshol meg akarom venni a terméket,de ez nem kell. Van e következménye,hogy nem veszem át?
2018. júl. 18. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha kiszallitjak es nem veszed at, annak van kovetkezmenye, mivel elfogadtad a webshop felteteleit.

Ha meg most, elore szolsz hogy toroljek a rendelest mert nincs kedved tovabbi, ismeretlen hosszusagu ideig varni, annak nincs.

Na, osszerakod?

2018. júl. 18. 15:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Előbb írtam nekik és írták,hogy lemondták. Bár e-mailt nem kaptam róla,de azt írta ki,hogy lemondva.

Amúgy most így utólag láttam,hogy rengetegen írtak hasonló negatív véleményt róluk... pff átverés a hely

2018. júl. 18. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!