A jófogáson rendeltem egy terméket és holnap hoznák a futárok de sajnos nem tudom kifizetni mert közbe jöt egy nagyobb kiadásom igy el álhatok a vásárlástól?
A jófogáson - feltételezem én - nem cégtől vetted, hanem egy magánszemélytől. Ez esetben nincs elállási jogod.
Ellenben mivel nem tudod kifizetni túl sok választásod nincs...
Na ezért nem árulok én a Jófogáson. Az eladó dolgozott vele, lefényképezte, leírást írt, becsomagolta, várta a futárt, a futár kiszállítja, a vevő meg: bocs, mégsem veszem át - aztán mindenki ingyen dolgozott.
9 éve vagyok a Vaterán, de még egyszer sem mondtam le a vételt - mindig meg tudtam oldani a fizetést - pedig egyedül nevelem a gyerekemet, nem vet fel a pénz.
.
Nem, mintha nem lennék megértő, de már túl sok ilyennel találkoztam :-( (lehet lepontozni, mert nyilván sokaknak nem fog tetszeni a véleményem:-( )
Azt hiszem, nem vagy köteles átvenni, de az eladónak meg a futárcégnek azért illene szólni...
A jofogason próbáltam eladni néhány dolgot, sajnos nem tudtam, mert a vevőkbe az utánvétet verte bele a jofogas...
Nem postázok utánvéttel, nem küldözgetek csomagot a nagyvilágba, vaktában!
Vajon miért? :-)
Ha pár napon belül lesz ismét pénzed rá, akkor egyeztess a futárral telefonon, hogy később vennéd át.
Ha pedig később sem tudod átvenni, az eladónak minimum egy bocsánatkérő levelet/telefonhívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!