Hol lehet legolcsóbban vásárolni, ebay-amazon-aliexpress? Aukciókra szoktam lecsapni, de egyelőre csak az ebayt ismerem.
A másik kettőt sosem használtam, szeretem az ebay-t, de ha van vkinek tapasztalata, szívesen veszem.
Érdemes a másik kettőre is regisztrálni, vagy ugyanaz van ott is, kb ugyanannyiért?
Köszönöm.
Aliról sok mindent vásároltam már. Főleg olyasmit érdemes, ami filléres (én főleg filofaxhoz szoktam betéteket), és ami nem gyorsan kell, mert másfél hónap is lehet, mire ideér. Például a telefontokot, amit magyar webshopban láttam 6000 Ft-ért, aliről megrendeltem 3,40 dollárért. Amazonról még csak e-könyvet töltöttem le, mást nem vettem.
Egyébként ahhoz nem kell regisztrálni, hogy körülnézz a termékek között.
Tegnap este szét akartam nézni alin, de aukciós lehetőséget nem találtam.
Amikor elkezdtem ebayezni, az 1 dolláros dolgokat is nagyon olcsónak találtam.
De most, hogy licitálok, és 30-40 forintokért hozok el dolgokat, már nem akarok 300 ft-ot sem kiadni ezekért az apróságokért.
Ezért kerestem volna alin is az aukciót.
Én mindháromról rendeltem már. Aukció csak ebay-en van. Amazon nem éri meg, általában drágább, márkás, eredeti dolgokat hirdetnek drága pk-val.
Ebayt és Alit én egyszerre használom. Mielőtt rendelek valamit mindkettőn lecsekkolom. Változó hol olcsóbb. Valamelyiken 1 dollár, a másikon 1,25 és hasonló különbségek szoktak lenni.
És Alin nem igazán vannak "egyedibb" dolgok, úgy értem ami nem tömeggyártással készül. Pl. én szoktam CD-t, kedvenc együttesemnek a tárgyait keresni, amiket csak ebay-en találok meg.
Köszönöm!
Maradok az ebay-nél, ha máshol nincs aukció.
Drágább vagy nagyobb dolgokat úgysem merek rendelni, hga nem látom, nem fogdoshatom meg, ill. ha nem fér bele a postaládába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!