Bárkinek tanács hogy mit tegyek? Nagyon komoly helyzetben vagyunk. Akinek van bármi ötlet írjon itt vagy üzenetet, mert lehet törlik majd a kérdést.
25.-én jutok pénzhez legközelebb és az utolsó 600 forintomból levest csináltam,de holnapra sehol semmi és kölcsönkérni sem tudok senkitől sajnos mert nincsenek ismerősök,a nagyszülő nem élnek,apám tojik a fejemre tehát semmi...
Anyukám nem tud dolgozni egy betegség miatt,én dolgoztam de nem fizették ki a béremet,így nem tudom mi lesz velünk...
Alkalmi munkát próbáltam,Bébiszitterkedést is de nem is hívtak vissza...
Jó csak most az ilyet sajnálni kéne? Amikor még tele volt a pénztárca valszeg akkor még jobban szórta a pénzt értelmetlen dolgokra. Az ilyen megérdemli hogy éhen haljon.
Ingyenkonyha
Segély
Alkalmi munka
Nem szórtam a pénzt csak sajnos többféle gyógyszert szedek azt is ki kellett váltani meg albérletet fizetni amire elment a pénz 80%-a.
Egyébként Budapesten lakunk az utolsónak válaszolva
Huhhhúú... Budapesten azért csak talál az ember munkát.
Egyébként vannak budapesti csoportok, ahol néha írnak hasonló sztorit emberek és segítséget kérnek. Tartós élelmiszer, zöldség, gyümölcs formájában, így ki lehet húzni egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!