Mennyire éri meg foglalkozni a kriptovalutákkal (illetve melyikkel)?
Hosszú távra nekem továbbra is az Ethereum a kedvencem. Lassan szaporodnak a rá épülő alkalmazások, és kezdik őket használni az emberek. Egyelőre nem sokan, de még nagyon az elején vagyunk a dApp-os, okosszerződéses világnak.
Már játék is van rá, egész jópofa (kell hozzá Metamask meg valamennyi ETH a számládon)
A dApp-ok listájára egy ez jobb link lett volna
Belinkeltem tegnapelőtt azt a játékot, pedig azt sem nagyon tudtam hogy micsoda. Véletlenül futottam bele a DappRadaron miközben a választ írtam. Azóta kicsit jobban megnéztem, és azt hiszem kijelenthető, hogy a FOMO 3D és a PoWH 3D a crypto-világ új nagy durranása. Mindenki ezen pörög.
A FOMO 3D kevesebb mint 2 hete megy, de már több mint 1100 ETH a nyereményalap, és szerintem sokáig fog még futni, talán több mint egy évig is, mire vége lesz.
Ha érdekel valakit, írhatok róla részletesebben. Nézzétek meg, érdemes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!