Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire éri meg foglalkozni...

Mennyire éri meg foglalkozni a kriptovalutákkal (illetve melyikkel)?

Figyelt kérdés
Elég sokféle véleményt találok a neten, valaki szerint megéri ilyesmivel foglalkozni, valaki szerint nem, a cikkekben sincs nagyon másképp. Főleg azoktól kérdezek, akiknek komoly tapasztalata van ezzel kapcsolatosan.

2018. júl. 16. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Banyaszni nem eri meg. Kereskedni vele az bejohet, pont mint a tozsde.
2018. júl. 16. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet kereskedni ezekkel?
2018. júl. 17. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Olcson veszel es mikor felmegy az ara eladod.
2018. júl. 17. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Bányászni akkor jó ha van napelem a házadon. Kereskedés ugyanaz mintha tőkeáttétellel tőzsdéznél. Bitcoinnal érdemes kezdeni, elolvasni és megérteni hogy működik. Ha tetszik a technológia akkor a pénzt amit havonta megtakarítasz annak X százalékából lehet venni és hosszútávon megtartani, pár évig minimum.
2018. júl. 17. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Hosszú távra nekem továbbra is az Ethereum a kedvencem. Lassan szaporodnak a rá épülő alkalmazások, és kezdik őket használni az emberek. Egyelőre nem sokan, de még nagyon az elején vagyunk a dApp-os, okosszerződéses világnak.

[link]

Már játék is van rá, egész jópofa (kell hozzá Metamask meg valamennyi ETH a számládon)

[link]

2018. júl. 18. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

A dApp-ok listájára egy ez jobb link lett volna

[link]

2018. júl. 18. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Belinkeltem tegnapelőtt azt a játékot, pedig azt sem nagyon tudtam hogy micsoda. Véletlenül futottam bele a DappRadaron miközben a választ írtam. Azóta kicsit jobban megnéztem, és azt hiszem kijelenthető, hogy a FOMO 3D és a PoWH 3D a crypto-világ új nagy durranása. Mindenki ezen pörög.

A FOMO 3D kevesebb mint 2 hete megy, de már több mint 1100 ETH a nyereményalap, és szerintem sokáig fog még futni, talán több mint egy évig is, mire vége lesz.

Ha érdekel valakit, írhatok róla részletesebben. Nézzétek meg, érdemes:

[link]

2018. júl. 20. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!