Hogyan mondjam el a szponzoromnak, hogy mégse szeretnék foglalkozni a Forever Livinggel?
"Átgondoltam ezt az egész dolgot és nem szeretnék vele tovább foglalkozni."
Ha tovább akarja nyomni a sódert, akkor letilthatod, de ennyit szerintem illik írni.
Kicsit régi a kérdés de nem értem egy ilyen döntésen miért kell filózni.?.
Magam is szponzor vagyok bár én nem az erőszakos fajta.Majd tudja mindenki hogy mit akar, és ha az egyik alsóvonalam azt mondja kiszáll akkor kiszáll...A partnerség az mindig ott lesz mert az nem szűnik meg akkor sem ha soha semmit nem vesz és nem köt üzletet sem.Akkor kezdi újra amikor akarja.
Egyen út a legjobb. :)
Tudom én miért hagyják abba, mert félnek a meghívástól. Kaptatok egy két nemet aztán ebből vonják le a konzekvenciát. Valóban ez a multi level legsarkalatosabb pontja. Semmit nem csinálunk egyedül az elején. Persze meghívni neked kell.
Bizonyára azóta a szponzor is megtanulta hogy nem kell neki mindenki.
Aki abba akarja hagyni abbahagyja, ennyi pont. Nem akadunk ki rajta mi hálózatépítők Jöjjön a következő. Next
6 milliárdból csak lesz 2 aki komolyan gondolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!