Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szponzorom...

Hogyan mondjam el a szponzoromnak, hogy mégse szeretnék foglalkozni a Forever Livinggel?

Figyelt kérdés
Januárban regisztráltam, jónak tűnt ez az egész, de nem szeretnék belemélyedni, hülyeségnek tartom. Gondoltam arra, hogy letiltom, akkor úgyis békén hagy. Vagy ez bunkóság lenne?
2018. jún. 15. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Átgondoltam ezt az egész dolgot és nem szeretnék vele tovább foglalkozni."

Ha tovább akarja nyomni a sódert, akkor letilthatod, de ennyit szerintem illik írni.

2018. jún. 15. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az egyenesség. Megmondod neki, úgy érzed ez nem a te utad és ezzel rövidre zárod a beszélgetést.
2018. jún. 15. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon határozottan mondd meg neki.
2018. jún. 15. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Mond neki, hogy Te érdemben az elmult hónapokban a vásárlásaiddal hozzájárultál a cég növekvő bevételeihez, így a helyedre hatekonyabban fog tudni toborozni balekot mutogatva a globalis és hazai bevételek alakulását mondván van keresleti igény a termékre és jó üzlet 😊
2018. jún. 16. 08:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagy arc vagy😂😉
2018. jún. 16. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Kicsit régi a kérdés de nem értem egy ilyen döntésen miért kell filózni.?.

Magam is szponzor vagyok bár én nem az erőszakos fajta.Majd tudja mindenki hogy mit akar, és ha az egyik alsóvonalam azt mondja kiszáll akkor kiszáll...A partnerség az mindig ott lesz mert az nem szűnik meg akkor sem ha soha semmit nem vesz és nem köt üzletet sem.Akkor kezdi újra amikor akarja.

Egyen út a legjobb. :)

2018. dec. 4. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom én miért hagyják abba, mert félnek a meghívástól. Kaptatok egy két nemet aztán ebből vonják le a konzekvenciát. Valóban ez a multi level legsarkalatosabb pontja. Semmit nem csinálunk egyedül az elején. Persze meghívni neked kell.

Bizonyára azóta a szponzor is megtanulta hogy nem kell neki mindenki.

Aki abba akarja hagyni abbahagyja, ennyi pont. Nem akadunk ki rajta mi hálózatépítők Jöjjön a következő. Next

6 milliárdból csak lesz 2 aki komolyan gondolja. :)

2019. máj. 5. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!