Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayon lehet készpénzzel fizetni?

Ebayon lehet készpénzzel fizetni?

Figyelt kérdés
Úgyhogy a pénzt én visszaküldöm akitől vásároltam?
2010. jún. 18. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ez így ahogy van hülyeség.

postán elveszik a levél, vagy felnyitják és lenyúlják.

vagy az eladó letagadja hogy megkapta volna

teljesen nyomonkövethetetlen.

2010. jún. 18. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
paypalt használj és rendelj hozzá független bankszámlát, ha teheted (otpnél van ilyesmi)... úgy biztonságosabb.
2010. jún. 18. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:

készpénzt borítékban postán tilos küldeni a szabályzatuk szerint is, de amúgy is elég nagy baromság lenne....

készpénzzel személyes átvételkor lehet fizetni

2010. jún. 18. 16:00
 4/11 A kérdező kommentje:
nincs paypalom, és esetleg ha megérkezik a poló, akkor esetleg megirhatom az eladónak, hogy nem érkezett meg. Csak mert még nem vagyok 18 és ha jól tudom még nem lehet paypalom(itt Romániába)
2010. jún. 18. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
postan is lehet penzt küldeni, ertekkent kell feladni es kesz.
2010. jún. 18. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
elsönek: nem nyomonkövethetetlen, mivel van mar ajanlott level, pluszba kerheted h kapj rola egy papirt, hgoy az illetö atvette. igy mar nem tudja letagadni es nyomon is lehet követni.
2010. jún. 18. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
mellesleg ez a lenyulas is csak magyarorszagon szokas, en mar csomoszor küldtem penzt postan, mindenfele ajanlottsag es biztositek nelkül megis megerkezett...
2010. jún. 18. 17:03
 8/11 A kérdező kommentje:
és dollárt vagy lejt küldjek
2010. jún. 18. 17:05
 9/11 A kérdező kommentje:
????
2010. jún. 18. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:

de egy kis büdös suttyó vagy, megérkezik a cucc és letagadnád?

arról nem beszélve, hogy kétlem, hogy bárki küld neked valamit, mielőtt fizetnél...nem mellesleg, szerinted Románián kívül, mi a fenét lehet lejjel kezdeni?? Keress valakit, aki tud paypalon fizetni

2010. jún. 18. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!