Be lehet e fizetni készpénzzel egy bankszámlára egy adott összeget egy Takarékszövetkezetből?
Figyelt kérdés
Adott egy Budapest Bankos bankszámla, és hozzám legközelebb egy Takarék fiók van. A neten láttam, hogy már vannak banki szolgáltatásaik is. Tehát hogyha odamegyek készpénzzel, be tudom egy fizetni az adott számlára? Mennyi az átfutás? Esetleges töbletköltségek? (4000 Ft lenne)2009. jan. 4. 13:38
1/6 anonim válasza:
Ha odamész 4000 ft al sztem kiröhögnek..
Sztem átutalással egyszerűbb csak egy telefon.
2/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kiröhögnek.
Ha odamész, és befizeted, az ingyen van.
Ha átutalod, az legalább 400 ft-ba kerül.
Akkor fognak kiröhögni, ha átutalod.
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért is fizetni kell, hogy a Takrék utalja a BB-nak. Az lenne a legjobb, ha a BB-ba mennél be és ott fizetnéd be. Az hogy mekkora az összeg nem számít, bármekkora összeget elkönyvelnek, és utalnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem írtam, hogy nincs bankszámlám, ill. nem akarom használni. Tehát a befizetés a pontos kifejezés.
2009. jan. 4. 16:27
5/6 anonim válasza:
Ha BB-bankos számlára befizetni szeretnél BB-ban nem kell, hogy ott számlád legyen hozzá. Bemész és ráfizeted az adott összeget a kívánt számlaszámra és ennyi. Tárgymezőbe megkérdezik majd, hogy mit írjanak. Kapsz egy bizonylatot és kész is. Ez lenne a legjobb megoldás. Takarékból nem tudom, hogy megy-e és biztos van plusz költsége.
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam a takarékban, 300Ft volt a plusz költség, egyébként mniden olyan volt, mint egy bankban.
2009. jan. 5. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!