Fontos! Ez mennyire lehetseges?
Nem kaptam meg matekból a felmentést,
ezért megprobaltuk a fellebezest, es azt mondtak hogy akkor sem kapom meg.
Arra gondoltunk a szuleimmel hogy ha penzt adnak erte mennyire lehetséges?
Ha mar ugy is a penz beszel, sok mindenrol hallottam hogy erettsegit vesznek meg penzert, stb... stb..
Kedves utolsó! Ne magadbol indulj ki!
miert is lenne nagy az arcom?! semmi olyat nem irtam. szóval ha nem megy a matek, akkor egyenes ut a mekihez.. gratulalok! ez aztan meglatas.. nem tudsz te rolam semmit! biztosan azert irtad ezt mert te kituno vagy matekbol!!
Kezelésre szorulnál. ha tudni szeretned akkor le irom, nekem traumát okozott az altalanos iskola, a matek tanarom elhordott mindenfele semmirekellonek, szerencsétlennek aki nem tudja a matekot abbol soha nem lesz senki.. nagyon nehez nekem ugy allni ehhez az egeszhez ugy hogy lelki seruleseket okozott egy eletre. meg csak 13 eves voltam de mar azt mondtak semmire nem viszem.. pedig a human tantargyakbol 4-5-os voltam/vagyok.. kepzeld van igen olyan amihez nem kell a matek.
12 Kétlem, hogy neked egyáltalán lenne diplomád, ilyen alpári viselkedéssel.
Nyugi, még orvos is lehetsz. Két emeltet (biosz+kémia)csinálsz a mostani pontszámítás szerint. Vagy pedagógus is.
Szóval minden lehetsz ami akarsz lenni:)
Kedves Kérdező!
Át tudom élni a helyzetedet. Igaz, nem a kérdésedre válaszolok (bár nem ajánlom azt, amit tervezgetsz), viszont hasonló helyzetet éltem meg, csak testnevelésből.
Olyan szinten utált a tanárom kezdetektől fogva (azóta sem tudom, hogy miért), hogy konkrétan nem egyeseket osztogatott nekem, hanem nullás osztályzatokat. Ott alázott, ahol nem szégyellte.
Szerencsére, vagy inkább a személyiségemnek köszönhetően nem "menekültem", hanem eltökéltem, hogy megmutatom ennek a "parasztnak".
Tornatanár lettem, és kényesen ügyeltem arra, hogy abban az iskolában kezdjem a pályámat, ahol alázott. Konkrétan kollégák lettünk... :)
Aztán elhagytam a pályát, de soha nem tudtam volna nyugodtan lefeküdni aludni, ha ezt nem lépem meg. Gondolhatod, hogy mekkora traumát okozhatott gyerekkoromban, hogy ekkora hajtóerőt generált vele. Pedig alapból nem vagyok bosszúálló típus, de nekem szükségem volt arra, hogy ezt végigvigyem ahhoz, hogy ne cipeljem feleslegesen tovább a lelkemben.
Próbáld hasonlóan erősíteni magad.
Sok sikert kívánok hozzá!
Nagyon sajnálom:( Erős ember vagy!
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!